• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Eylül 2023 13:11

Erzurumspor ligde galibiyeti olmayan 5 takımdan biri

Erzurumspor ligde galibiyeti olmayan 5 takımdan biri
Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlılar geride kalan üç haftada galibiyet sevinci yaşayamayan 5 takım arasında bulunuyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlılar geride kalan üç haftada galibiyet sevinci yaşayamayan 5 takım arasında bulunuyor.
Ligde oynadığı 3 maçta aldığı 2 puanla puan cetvelinin 14. sırasında yer alan mavi-beyazlılar; Tuzlaspor, Göztepe, Boluspor ve Ümraniyespor ile birlikte ligde şu ana kadar galibiyet sevinci yaşayamayan 5 takım arasında yer alıyor. Ligin 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, olumsuz gidişatı bu deplasman maçında sonlandırıp taraftarına da kendini affettirmek istiyor.
Zorlu müsabakayı Burak Olcar yönetecek. Olcar'ın yardımcılıklarını Muhammet Ali Doğan ve Egemen Savran yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Yılmaz olacak.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.