• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2021 19:57

Erzurumspor'da şok gelişme... İsmail Kartal istifa etti...

Erzurumspor'da şok gelişme... İsmail Kartal istifa etti...
Sözleşme imzalayıp, takımın Antalya kampına katılan ve 4 gün boyunca takımı çalıştıran teknik direktör İsmail Kartal, bugün yönetime istifasını sundu.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig’de zor günler geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yüzü bir türlü gülmüyor. Antalyaspor’a deplasmanda 3-1 mağlup olduğu maçtan sonra teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırıp, takımı İsmail Kartal’a emanet eden Mavi Beyazlılar da tecrübeli teknik adamla da sürpriz bir gelişme ile yollar ayrıldı. 

KARIŞIK

Sözleşme imzalayıp, takımın Antalya kampına katılan ve 4 gün boyunca takımı çalıştıran teknik direktör İsmail Kartal, bugün yönetime istifasını sundu. Takımdan önce Erzurum’a gelerek kulüp tesislerinde Başkan Ömer Düzgün ile biraraya gelen Kartal, “Enerjim, motivasyonum yok” gerekçesiyle görevinden ayrılmak istediğini bildirdi. 

İsmail Kartal’dan gelen ‘şok talep’ karşısında şaşıran ve nedenlerini sorgulayan Başkan Düzgün, tecrübeli teknik adamdan tatmin edici bir cevap alamasa da, Kartal’ı kararından geri döndüremedi.

B.B. Erzurumspor’un sosyal medya hesaplarından da konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 29 Mart 2021 19:46

    Erzurumsporun şahsında Erzurum'a ayıp edilmiştir. Bu işler bu kadar ucuz olmamalı yok mu bu şehrin sahibi.

  • Hüseyin Çakır 28 Mart 2021 21:07

    Başkan gider takımın maçı var oyuncuya toz kondurmaz oyuncu gider belediyedekiler yüzünden gittim der hoca ben yorgum der 3 maymunu oynuyorlar bu taraftar ne yapsın sezon başından beri bir tane net açıklama yok böyle anlayış sahibi bir taraftar dünya üzerinde görülmemiştir herhalde.Açıkçası 3.lig deki maçları özlemiyor değilim en azından yorulan sakatlanan mızıkçılık yapmıyordu.