• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 30 Mart 2023 12:12

Erzurumspor'a Cengizhan'dan kötü haber...

Erzurumspor'a Cengizhan'dan kötü haber...
Dizindeki yoğun ödeme nedeniyle çekilen MR'dan net sonuç alınamadı ancak ilk değerlendirmelere göre, çapraz bağlarda kopma ihtimali iyice güçlenirken, genç oyuncunun kesin olarak sezonu kapattığı öğrenildi. 

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor FK'nın geçtiğimiz pazar günü deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Bodrumspor maçının ikinci yarısında dizinden sakatlanarak, oyundan çıkmak zorunda kalan Cengizhan Bayrak'tan kötü haber geldi. Yapılan kontrollerde çapraz bağlarda kopma ihtimali iyice güçlenirken, genç oyuncunun kesin olarak sezonu kapattığı öğrenildi. 

KARIŞIK

Bodrumspor maçının ardından kafileyle birlikte Altay maçı için İstanbul'a geçen Cengizhan'ın dizinde oluşan ödem nedeniyle Pazartesi günü MR çekilemedi. Salı günü çekilen MR sonuçlarında da ödem azalsa da yüzde yüz teşhis için yeterli görüntülenme yapılamadı. Ancak çekilen MR'a bakılarak yapılan ilk incelemede çapraz bağlarında kopma ihtimali güçlendi. 

Başarılı sol bek oyuncusunun net durumunun dizindeki ödemin dağılması sonrasında çekilecek olan yeni MR sonrasında netlik kazanacağı ve tedavisinin ona göre planlanacağı öğrenildi...

 

UFUK VE BATUHAN OYNAYABİLİR

Bu arada aynı karşılaşmada sakatlanarak maçı tamamlayamayan Batuhan ve Ufuk Budak'ın da bugün Altay'a karşı forma giymelerine engel durumlarının olmadığı tespit edildi. Ligde düşme hattını yakından ilgilendiren bugünkü karşılaşmada Cengizhan'ın yanı sıra sakatlığını atlatamayan Süleyman Koç da forma giyemeyecek... 

 

DENİZLİ VE BODRUM PRİMLERİ ÖDENDİ

Öte yandan Erzurumspor FK yönetimi, Altay ile oynanacak kritik 90 dakika öncesinde futblculara Denizlispor galibiyeti ve Bodrumspor beraberliğinin primlerini dün futbolcuların hesaplarına yatırdı.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.