• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 07 Temmuz 2021 13:38

Erzurumspor'a 3 takviye daha...

Erzurumspor'a 3 takviye daha...
Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3 isimle daha anlaşma sağladı.

ERKHABER / ERZURUM - Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3 isimle daha anlaşma sağladı. Mavi Beyazlılar'ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kalesini koruyan Szumski ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Samsunspor'dan Gökhan Alsan ve Trabzonspor'dan ayrılan Ahmet Canbaz ile de prensip anlaşmasına varıldı. 

KARIŞIK

Teknik direktör Erkan Sözeri ve Sportif Direktör Muzaffer Bilazer'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Başkan Ömer Düzgün ve transfer komitesi, Polanyalı file bekçisi Jakup Szumski, Samsunspor'dan tecrübeli defansif orta saha oyncusu Gökhan Alsan ile Trabzonspor'dan ayrılan kanat oyuncusu Ahmet Canbaz ile anlaşma sağladı. 

Szumski ve Gökhan Alsan'ın yarın, Ahmet Canbaz'ın da Cuma günü Erzurum'a gelerek kampa katılması bekleniyor. 

 

AKBAŞ DA SONA DOĞRU

Öte yandan bir süredir görüşme halinde olunan Mustafa Akbaş ile de görüşmelerde sona gelindi. Tecrübeli stoper ile bugün yapılacak görüşmeler sonucunda transferi netlik kazanacak. Arada ufak pürüzler kalan Mustafa Akbaş ile de anlaşmanın sağlanması ve oyuncunun yarın kampa katılabileceği ifade ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muammer Aydın 10 Temmuz 2021 16:01

    BB Erzurumspor'dan iki transfer Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ahmet Canbaz ve Aaron Samuel Olanare'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, her iki oyuncuyla anlaşmaya varıldığı duyurularak "hoş geldin" mesajı verildi. Bonservisi Trabzonspor'da bulunan Ahmet Canbaz, geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Ümraniyespor'da forma giymişti. Çin'in Changchun Yatai takımında boy gösteren Olanare ise Ocak ayında serbest kalmıştı.. Kaynak/ TRT Spor