• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Aralık 2023 14:25

Erzurum turizmine NEFES olacak...

Erzurum turizmine NEFES olacak...
Farklı konsept ve geniş menüye sahip olan Sahne Nefes Erzurum’da açıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Farklı konsept ve geniş menüye sahip olan Sahne Nefes Erzurum’da açıldı. Kültür Turizm Bakanlığı onay aşaması tamamlanacak olan işletme birçok etkinliğe şimdiden hazırlık yapmış bile. 16 Aralıkta Özcan Türe konseri de bunlardan biri. Çevre illerden de rezervasyonlar var. 

KARIŞIK

 

 

 

 

Restoran detayları düşünülerek, misafirlerin eğlenceli vakit geçirmesi için tasarlanmış. Kapıdan içeriye girer girme kendinizi güvende hissettiğiniz mekânda aileniz ve sevdiklerinizle keyifli saatler geçirebilirsiniz.

 

Canlı müzik, Erzurum kültürünü tanıtma ekinlikleri ve şehir turizmine katı sağlamak amacıyla planlanan organizasyonlarda bunlardan bazıları. 

 

 

 

Restoran hakkında bizleri bilgilendiren işletme sahipleri şunları söyledi: “Erzurum turizm başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Palandöken Kaymakamlığımız, Palandöken Belediyemiz, İl, İlçe Kültür ve Turizm müdürlüğümüz ve ilgili bütün kurumlar dört bir yandan bunun mücadelesini veriyor. Bizler de yatırımcı olarak, yerli ve yabancı turistlerin Erzurum’a geldiğin de keyifli vakitler geçirmeleri için bu tip bir Restoran açma gereği duyduk. Hiçbir masraftan kaçınmayarak, Türkiye’de tanınan mekanlardan bile daha güzel ve kaliteli bir yer yaptık.

 

 

 

Çeşitli konser ve organizasyonlarla şehrimizin tanıtımına destek olacağız. Yakın zamanda Özcan Türe hemen ardından Eda Doğanay olmak üzere sanatçıları şehrimize davet edeceğiz. Erzurum kültürünü tanıtım amacıyla, âşıklar gecesi, Erzurum yöresel ürünlerini ve değerlerini bu organizasyonlarla gelen misafirlerimize tanıtma fırsatı bulacağız. Erzurum sevdamız her şeyin ötesinde. Bütün enerjimizi ve yatırımımızı şehrimizin kalkınması ve tanıtılması için harcayacağız. Aileniz ile gelebileceğiniz nezih ve güzel restoranımızda siz değerli hemşerilerimizi ağırlamak bize şeref verecektir.”

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.