• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2023 18:52

Kishalı, yerelde İktidar Ülkede İstikrar amacıyla yola çıktık.

Kishalı, yerelde İktidar Ülkede İstikrar amacıyla yola çıktık.
MHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cüneyt Kishalı, yaptığı açıklamada, " Yerelde İktidar Ülkede İstikrar amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda İlk sloganımız İstiklal için Birlik İstikbal için Dirlik olacaktır."dedi.

ERKHABER / ERZURUM - MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı- İnşaat Yüksek Mühendisi Cüneyt Kishalı; sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

KARIŞIK

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yarım asırdan beri siyaset sahnesindeyiz ve Allah’ın izni ile hep var olacağız. İlhamını ve sevgisini Türk milletinin köklü tarihinden alan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, devletimizin ve milletimizin bekası için daha önemli görevlerle karşı karşıya olduğumuzun bilincindeyiz.

Bu vatanın, bu milletin; karşılık beklemeksizin daima hizmetkârı ve sevdalı yüreği olmaya yeminliyiz.

Milliyetçi ve Ülkücüler olarak Gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz, hiç kimseyi ayırmadan, milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi kucaklayacağız.


Yerelde İktidar Ülkede İstikrar amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda İlk sloganımız İstiklal için Birlik İstikbal için Dirlik olacaktır.
Bizler; Türk milletinin ta kendisiyiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin yedi düvele meydan okuyan cesaretiyiz, gelecek ümidiyiz. Milli birliğimizin idamesi; gönül, kültür ve kardeşlik bağlarımızın güçlendirilmesi ile sağlanacaktır.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatımızla, gelecek nesillerimize müreffeh bir şehir, temiz ve yeşil bir çevre bırakmanın gönüllüsü olduğumuzu bir kez daha belirtmiş olduk.

 

Şairin dediği gibi:

 

Tasalanma yiğidim zaman bizden yanadır.

Külümüzden yükselen duman bizden yanadır.

Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır.

Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.