• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Ocak 2018 01:12

Erzurum Kayak Kulübü eski günlerine dönüyor...

Erzurum Kayak Kulübü eski günlerine dönüyor...
Erzurum Kayak Kulübü eski günlerine dönüyor...

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, yönetim kurulu üyeleri Emre Çarıkçıoğlu, Burak Midilliç, Yakup Nuroğlu, Burak Gözgeç ve Emre Sekmen ile birlikte ERKHABER’i ziyaret ederek, 6 aya yaklaşan görev süreleri içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

KARIŞIK

Genel Yayın Yönetmenimiz Sinan Özçaylak, Yazı İşleri Müdürümüz Orkun Çizmeli ve Haber Müdürümüz Levent Akpınar ile görüş alışverişinde bulunan Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri, 1960 yılından bu yana Türk kayağına hizmet veren kulübün yeniden eski günlerine dönme sinyali verdiğine dikkat çektiler.

 

 

“HAFTANIN 6 GÜNÜ ANTRENMAN”

Erzurum Kayak Kulübü’nün Türk kayak tarihinin en köklü ve iz bırakan kulüplerinin başında geldiğini hatırlatan Başkan Alaftargil, sporcularının haftanın 6 günü ara vermeden çalıştığını ve bunun meyvelerini de yavaş yavaş almaya başladıklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra alt yapıya daha bir ağırlık verdiklerini belirten Alaftargil, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararla antrenman gün ve saatlerini artırdık. 70’i aşkın sporcumuz haftanın 6 günü gece-gündüz demeden antrenman yapıyoruz. Milli takıma en çok sporcu veren kulüp olarak sezona hızlı bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Haliyle Türkiye Kayak Federasyonu’nun düzenlediği sezonun ilk yarışında önemli bir başarı elde ettik. Bu çalışma temposu ve yönetimdeki arkadaşlarımın gayretleriyle kısa sürede çok daha büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Yeni kurulan snowboard takımıyla birlikte saat 16.00’dan sonra Sway ve Polat Otel pistlerinde antrenman yaptıklarını anımsatan Başkan Alaftargil, desteklerinden dolayı otel yönetimlerine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ejder3200 A.Ş.’nin de hafta sonları pist desteği sağladığını ifade eden Alaftargil, “Kamu ve özel sektörün desteği bizler için çok önemli. Bu sayede sporcularımızın elde edeceği başarılar Türk kayağının gelişmesinde önemli rol oynayacak. Bu anlamda katkı da bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“YÖNETİM KURULUMUZ İLE UYUM İÇERİSİNDEYİZ”

Temmuz ayından bu yana görev yaptığı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla son derece güzel bir uyum sağladıklarını da söyleyen Alaftargil, “Yönetim kurulunda görev yapan tüm arkadaşlarımız sağolsunlar bu işi sahiplendiler. Her hafta mutlaka toplantılarımızı yapıyoruz. Sürekli sporcularımızla içiçeyiz. Kısa süre içerisinde bir aile ortamı oluşturduk. Kulübümüzün içerisinde sporcularımızın rahat etmelerini sağlayacak düzenlemeler yapmayı planlıyoruz. Antrenmana gelen sporcumuza yabancı dilden, değerler eğitimine kadar birçok konuda dersler vermek planlarımız arasında. İstiyoruz ki, sporcularımız kulüp binasını evleri gibi görsünler” diye konuştu.