• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Ocak 2018 23:43

Korkuluklara çarpan araçta bir bebek ve 6 yaşındaki çocuk öldü

Korkuluklara çarpan araçta bir bebek ve 6 yaşındaki çocuk öldü
Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde köprü korkuluklarına çarpan otomobilin devrilmesi sonucu bir bebek, bir çocuk öldü, 4 kişi yaralandı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde köprü korkuluklarına çarpan otomobilin devrilmesi sonucu bir bebek, bir çocuk öldü, 4 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre kaza Erzincan -Erzurum karayolundaki Avcular mevkiinde meydana geldi. 06 DA 7551 plakalı otomobil sürücüsü Resul Gün, direksiyon hakimiyetini kaybederek, köprü korkuluklarına çarptı. Çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil ters dönerek yaklaşık 20 metre sürüklendiktan sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Resul ve aynı araçta bulunan Kasım, Remziye, Mert, 6 yaşındaki Yusuf ve bir aylık olduğu öğrenilen Ezel Gün bebek, yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan müdahalelerde kazada yaralanan 6 yaşındaki Yusuf Gün ve bir aylık bebek Ezel Gün hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARIŞIK