• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Kasım 2021 13:13

ERZURUM İYİ PARTİ MUHALEFETİN ÇEKİM MERKEZİ OLDU

ERZURUM İYİ PARTİ MUHALEFETİN ÇEKİM MERKEZİ OLDU
Memleket Partisinden istifa eden İl Başkan yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve tüm yönetimi İYİ Parti saflarına katıldı.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti'ye katılımlar sürüyor. Erzurum'da muhalefetin çekim merkezi olan İYİ Parti'ye hemen her partiden katılımlar devam ediyor. Memleket Partisinden istifa eden İl Başkan yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve tüm yönetimi İYİ Parti saflarına katıldı.

KARIŞIK

Katılım töreninde bir konuşma yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “Partimize her gün yüzlerce katılım oluyor, bunlar içinde her meslek dalından vatandaşımız var. İYİ Parti herkesi kucaklayan, toplumun her kesiminin sesi olan bir partidir. Bu yolda yeni yol arkadaşlarımızla daha da güçlenerek iktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Müreffeh bir Türkiye için hep birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

 

 

Türk Lirasının sürekli değer kaybetmesi, kötü yönetildiğimizin en büyük ispatıdır. Kasamızın boş olması ve üretime dayalı bir şey olmadığı için bu sonuç kaçınılmazdır. Ekonominin betonla düzeleceğine inanan zihniyet, hatalarından ders almamış gibi umarsızca aynı hatada ısrar ediyor. Üretim yok, tarım yok, hayvancılık çoktan bitmiş. Böyle bir sistemde ekonomik kalkımmadan bahsetmek akıllara zarar bir durumdur.

 

 

 

 

İktidar iç kavgalarından vakit bulup ülke sorunlarına el atamıyor. Bu durumun tek bir reçetesi var, derhal seçim kararı alınıp erken seçime gidilmelidir. Aksi takdirde daha vahim ekonomik durumlar ortaya çıkacaktır. İYİ Parti bu sorunların çözüleceği tek adrestir. Demokrasilerde yönetimin değiştiği tek yer sandıktır. Aşırı hareket ve hallerde bulunmaktan kaçınmalı ve çevremize de bu yönde telkinlerde bulunmalıyız.

 

Bu vesile ile aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor,  daha güzel daha İYİ yarınlar için herkesi İYİler ailesine davet ediyorum.” dedi.

 

 

Katılım töreninde Memleket Partisi'nden istifa ederek Yİ Parti saflarına katılan,İl Başkan yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve Palandöken Yönetim kurulu üyelerine rozetleri takıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.