• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Ocak 2022 17:35

Erzurum Emniyet Derneği'nde Başkan Kaya ile 'yola devam'

Erzurum Emniyet Derneği'nde Başkan Kaya ile 'yola devam'
Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Melik Kaya yeniden başkan seçildi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Melik Kaya yeniden başkan seçildi.

KARIŞIK

 

Erzurum Polisevi'nde yapılan genel kurulda divan başkanlığına Erzurum Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, divan katipliğine ise Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil ile Hüseyin Polat seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında genel kurula hitap eden 

Dernek Başkanı Mehmet Melik Kaya, oldukça başarılı geçen bir dönemin ardından yeniden genel kurulu toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

 

BAŞKAN KAYA, GENEL KURULA SESLENDİ

Konuşmasına, “Cennet vatanımızın her bir köşesinde ve dahi sınır ötesinde ülkemiz menfaatleri gereği kardeş ülkelerimizin topraklarında vatani görevlerini icra ederken şehit düşen tüm kahraman güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sevdiklerine ve tüm Emniyet teşkilatına sabır diliyorum. Aynı şekilde bu kutsal görevde gazi olan tüm kahramanlarımıza da acil şifalar dileyerek bir kez daha milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle başlayan Kaya, “Gerek ülkemizi, ve milletimizi, gerek şehrimizi, mahallemizi ve tabii ki ailemizi-evlatlarımızı huzur ve güven içerisinde yaşanabilir kılan tüm emniyet teşkilatımıza da görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

 

“Yapmış olduğumuz bu genel kurulda aile olmanın önemini bir kez daha anlıyoruz. Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Derneği olarak bir aile bilinci ile emniyet personelimizin her daim yanında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Kaya, şunları söyledi:

Özellikle yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde bir olabilmenin, iri olabilmenin, diri olabilmenin şuurunu daha iyi anlamış olduk. Bir toplumun, her alanında her bireyi ile aile olabilmenin değerini daha iyi anladık. Bu süreçte emniyet güçlerimizin de üzerine almış olduğu sorumluluk ve vazife bilinci sayesinde yardımlaşmanın paylaşmanın ne denli önemli olduğunu yaşayarak ispatladık.

 

“KAHRAMAN POLİSLERİMİZİN SAYESİNDE…”

Bugün, ülkemizin, özellikle de şehrimizin sokaklarında, caddelerinde, mahallelerinde, ayrı bir huzur ayrı bir güven ortamı var. Terör tehdidinin hem bölgemizden, hem de şehrimizden uzaklaştırılmasında malumunuz kahraman polislerimizin büyük emekleri var. Aynı şekilde trafikte daha duyarlı, daha az kazaların yaşandığı bir dönemi de Emniyet sayesinde başardık. Sokaklarımızdaki huzur ve güvende, gençlerimizi ve dolayısıyla geleceğimizi tehdit eden uyuşturucu illetinin karşısında, ve toplumsal dayanışma da her bir emniyet personelinin büyük özverileri bulunmaktadır.

 

Şüphesiz ki bu başarıda karşılıklı olarak güven duygusunun olması büyük bir önem taşıyor. Onlar bizlere bizler onlara daha sıkı sarıldıkça üzerinden kalkamayacağımız sorun olmadığını biliyoruz

 

Bu şiar ile çıktığımız yolda geride bıraktığımız yıllarda çok kıymetli üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ama yapamadıklarımız da var bunun da bilincindeyiz çünkü ne kadar yaparsak yapalım teşkilatımızın ve milletimizin daha iyisini hak ettiğini biliyoruz. Bu kutsal görevin bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Üzerimize düşen her ne varsa da bu dayanışma ruhu içerisinde yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

 

 

“EREN BÜLBÜL VE FETHİ SEKİN…”

 

Henüz genç yaşında kahramanca canını feda eden Eren Bülbül gibi, bir an dahi gözünü kırpmadan milletini korumak için canını feda eden Fethi Sekin gibi, her hain teşebbüste hainlerin karşısına çelik birer zırh gibi duran kahraman polislerimiz gibi, bugün bedenlerinden bir parça yoksun olmasına rağmen canını seve seve feda etmeye hazır olan kahraman gazilerimiz gibi, bizler de Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri derneği olarak üzerimize düşeni yapmaya ve bu görev ahlakı, vatan aşkı, millet sevgisi ve ay yıldızlı bayrağa olan bağlılığı başta kendi evlatlarımız olmak üzere gelecek nesillere de taşımak için hazır ve nazırız.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Melik Kaya'nın konuşmasının ardından tek liste halinde yapılan seçimde Kaya yeniden dernek başkanlığına seçildi. Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Melik Kaya (Başkan), Yönetim Kurulu üyeleri; Hüsamettin Yavuz, Saim Özakalın, Gökhan Yılmaz, Engin Çimen, Muharrem Özdemir, Zeki Adil, Serkan Aylanç, Satuk Buğra Tanfer, Vakur Alemdar, Murat Aslan, İbrahim Bulut, Ömer Faruk Şenpolat, Yusuf Savaş, Sinan Doğan ve Volkan Dölekli.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.