• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Kasım 2023 12:42

ERKHABER yazdı, ARAS EDAŞ'ın aklı başına geldi! 5 gün sonra elektrikler geldi!

ERKHABER yazdı, ARAS EDAŞ'ın aklı başına geldi! 5 gün sonra elektrikler geldi!
Aşkale'nin birçok köyünde 19 Kasım'dan bu yana yaşanan elektrik arızası, binlerce insanın mağduriyetini ERKHABER'in dile getirmesinin ardından giderildi ve tam 5 gün sonra köylere elektrik verildi!

ERKHABER / ERZURUM - Aşkale'nin Kandilli başta olmak üzere nüfus yoğunluğu oldukça fazla olan birçok köyde 19 Kasım'dan bu yana yaşanan elektrik arızası, binlerce insanın mağduriyetini ERKHABER'in dile getirmesinin ardından giderildi. Köylülerin tam 4 gün karanlıkta kaldığını içeren "Aşkale'nin köyleri 4 gündür karanlıkta, Aras Edaş ortada yok!" başlıklı haberimizin ardından harekete geçmek zorunda kalan ARAS Elektrik ekipleri, arızayı anında giderdi, köylüleri karanlıktan kurtardı.

KARIŞIK

Tam 4 gün boyunca giderilemeyen (!) arızanın ERKHABER'in haberinin ardından anında tamir edilerek, köylere yeniden elektrik verilmesi ARAS Elektrik firmasının işinin ne kadar ciddi (!) yaptığını da ortaya koydu. Köylüler, haberin ardından elektriklerin gelmesini eleştirerek, "Bu şirketi denetleyen, hesap soran kimse yok mu? Dört gündür yapılmayan arıza nasıl oluyorda medyada haber olunca anında çözüme kavuşuyor?" sorusunu yönelttiler... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.