• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 22 Ağustos 2020 16:14

ERKHABER TV'de büyük buluşma...

ERKHABER TV'de büyük buluşma...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, ERKHABER TV'de Orkun Çizmeli ile Burak Döşer'in hazırlayıp, sunduğu Transfer Günlüğü - Özel programına konuk oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, ERKHABER TV'de Orkun Çizmeli ile Burak Döşer'in hazırlayıp, sunduğu Transfer Günlüğü - Özel programına konuk oldu.

KARIŞIK

Son günlerde aralarında soğuk rüzgarlar esen Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, program esnasında aralarındaki buzları büyük ölçüde eritti. Onursal Başkan Sekmen, Üneş ve yönetimine eleştirilerini sürdürüp, "Büyükşehir Belediyesi olmadan bu takım bir adım bile ileriye gidemez. Biz desteğimizi aynı şekilde vermeye devam edeceğiz ama tüm sorumluluğu görevdeki yönetime bıraktık" derken, Kulüp Başkanı Üneş de, Başkan Sekmen'in eleştirilerini önemsediğini ve dikkate aldığını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.