• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Şubat 2020 12:55

Erkan Hoca bıraktı, yönetim bırakmadı!

Erkan Hoca bıraktı, yönetim bırakmadı!
Erzurumspor'un dün İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Erkan Sözeri'nin görevinden istifa edebileceğini yönetime aktardığı ancak bunun kabul görmediği iddia edildi. 

 

KARIŞIK

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un dün İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Erkan Sözeri'nin görevinden istifa edebileceğini yönetime aktardığı ancak bunun kabul görmediği iddia edildi. 

Ligde kalma mücadelesi veren Altınordu karşısında 1-0 galip iken son 15 dakika yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılan B.B. Erzurumspor'da maçtan sonra hareketli saatler yaşandı. Mavi Beyazlı taraftarların sosyal medyadan istifaya davet ettiği teknik direktör Erkan Sözeri, maçın ardından otelde olağanüstü toplanan yönetim kurulu ile biraraya geldi. Sözeri'nin "Benimle ilgili bir sıkıntı varsa gereğini yapmaya hazırım" sözleriyle istifa edebileceğini ima etmesine Başkan Hüseyin Üneş'in tepki gösterip, "Hocam neden böyle konuşuyorsun, seninle ilgili bir sıkıntımız yok, sen işine odaklan" dediği öne sürüldü. 

Toplantının kalan bölümünde genel bir değerlendirme yapan Erkan Sözeri'nin, "Kamuoyunda benim ve İbrahim Akdağ ile ilgili bir takıntı var. Ne yapsak rahatsızlık uyandırıyor, tpki görüyoruz. İbrahim Akdağ bu ligin çok üstünde bir oyuncu ve son derece iyi maçlar çıkarıyor. Ama o da eleştiriliyor ben de. Bir takıntı durumu var. Bugün çok şanssızdık, tam Jasmin'i oyuna almaya hazırlanırken, talihsiz bir şekilde golü yedik" sözleriyle kendini savunduğu ifade edildi. 

Başkan Üneş'in de teknik direktör Sözeri'ye ve ekibine güvendiğini ilettiği ve "Seninle ilgili bizim olumsuz bir düşüncemiz yok. Biz şampiyon olacağız ve bunu seninle başaracağız" dediği de gelen bilgiler arasında. 

Öte yandan Başkan Üneş'in teknik direktör Erkan Sözer'nin ardından Sehiç, İbrahim Akdağ, Cenk Ahmet, Pote, Obertan gibi bazı oyuncularla da özel bir toplantı yaptığı ve istikrarsız sonuçlarla ilgili onların da görüşlerini aldığı bildirildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Admin 28 Şubat 2020 17:07

    Hacanın oyunculara sözü geçmiyor. Kenardan bir neydiyorsunuz bile Diyemiyor aptalca hatalar var

  • serkan aydın 27 Şubat 2020 16:32

    Hoca, İbrahim Akdağ ligin üstünde olabilir ancak mücadele ve ortaya koyduğu performansa bakarsak şu an tff 2.lig futbolcusu gibi yokları oynuyor, istanbulu, adanayı, boluyu şimdi de altınorduyu yenememişsin böyle mi şampiyon olacak bu takım kaç haftadır deplasmanda takım keyif vermiyor biz taraftar olarak bunu görüyoruz da senin yapabileceğin sadece bahanelerin arkasına gizlenmek mi?