• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2016 11:09

Emniyet Müdürü Aslan’dan, ETSO yönetimini ziyaret etti

Emniyet Müdürü Aslan’dan, ETSO yönetimini ziyaret etti
Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.

ERKHABER / ERZURUM -Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu. 
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu üyelerinin bir süre önce makamında tebrik ziyaretinde bulunduğu İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da ETSO yöneticilerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Başkan Vekili Şevket Demir tarafından karşılanan İl Emniyet Müdürü Aslan, ETSO yöneticileriyle sohbet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, İl Emniyet Müdürü Aslan’a bir kez daha görevinde başarı dileğinde bulunarak, şehrin asayişinin ve huzurunun sağlanmasında büyük bir özveriyle görev yapan emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını söyledi.
Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da, Erzurum’da halkın, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının emniyet teşkilatıyla olan samimi ilişiklerini daha da güçlendirmek için çaba göstereceklerini ifade ederek, bu anlamda Erzurum’da görev yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

KARIŞIK