• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Kasım 2016 11:04

Milletvekili Ilıcalı'yı duygulandıran plaket

 Milletvekili Ilıcalı'yı duygulandıran plaket
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, mezunu olduğu 23 Temmuz Ortaokulu öğretmenleriyle akşam yemeğinde buluştu.

ERKHABER / ERZURUM -AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, mezunu olduğu 23 Temmuz Ortaokulu öğretmenleriyle akşam yemeğinde buluştu. Okul Müdürü Ali Beyaz'ın daveti üzerine katıldığı yemekte Ilıcalı'ya plaket takdim edildi. 
23 Temmuz Ortaokulu Müdürü Ali Beyaz, Milletvekili Mustafa Ilıcalı'yı okul öğretmenleriyle buluşturdu. Kendisi de 35 yıllık eğitimci olan Milletvekili Ilıcalı, eğitimcilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bu nazik daveti için başta okul müdürümüz Ali Beyaz hocama ve siz değerli hocalarıma çok teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmaktan ve tanışmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum" dedi. Okul Müdürü Beyaz'da Ilıcalı'nın katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Davetimizi kırmayıp, teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için tüm öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzun onarımı için yaptığınız hizmetler içinde sonsuz şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.
23 Temmuz Ortaokulu Müdürü Beyaz, yemeğin sonunda Ilıcalı'ya plaket takdiminde bulundu.

KARIŞIK