• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Temmuz 2021 16:08

Emniyet Müdürü Aslan’a veda

Emniyet Müdürü Aslan’a veda
Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği Başkanı Melik Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Aslan’ı sabah kahvaltısında ağırladı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği, Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Mersin Emniyet Müdürü olarak atanan Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a kente hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

KARIŞIK

Erzurum Emniyet Müdürü olarak 5 yılı aşkın süredir görev yapan Mehmet Aslan’ın kente damga vuran isimlerden biri olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Aslan, “Sayın Emniyet Müdürümüz ile son derece uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Erzurum’a katkıları kesinlikle unutulmayacak. O’nunla çalışmaktan büyük onur duyduk. Başarılı çalışmalarıyla tüm şehrin gönlüne girmeyi başarmış emniyet müdürümüze yeni görev yeri olan Mersin’de başarılar diliyoruz” dedi.

Dernek yönetimi tarafından verilen teşekkür plaketini alan Emniyet Müdürü Aslan da Erzurum’a hizmet etmenin büyük gururuyla kentten ayrıldığını ve içinin buruk olduğunu ifade etti. 

Erzurum Emniyet ve Trafik Hizmetleri Geliştirme Derneği’nin çalışmalarından övgüyle bahseden Aslan, “Görev sürem içerisinde şahsıma ve teşkilatıma verdiğiniz destek için Başkan Melik Kaya’nın şahsında tüm yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.