• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Kasım 2021 11:50

Elmalı, Sarıgül'ü yalnız bırakmıyor...

Elmalı, Sarıgül'ü yalnız bırakmıyor...
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ü yalnız bırakmıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Büyük kurultayda göreve geldikten sonra Genel Başkan Mustafa Sarıgül ile il ziyaretlerine katılan ve son olarak da kendi memleketi Erzurum’da büyük bir coşkuyla karşılanan Elmalı, Sarıgül’ün vazgeçilmezleri arasında.

KARIŞIK

Dün Van ziyaretinde Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün yanında olan Elmalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Öncelikle beni bu göreve layık gören, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ü yalnız bırakmıyoruz. Türkiye genelinde yapılan gezilerimizde, teşkilatlanma çalışmalarımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Liderimizle il ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Şu bir gerçek ki siyasi hareketin omurgası teşkilatıdır. İl ve ilçe teşkilatları ne kadar dik durursa temelini oluşturduğunu parti genel merkezide o kadar vakarlı olur. Van’da olmaktan son derece mutluyuz. Artık insanların gözlerinde değişimin ışığını görüyoruz.” dedi.  

 

Genel Başkan Mustafa Sarıgül ve ekibi bugün Iğdır’da, Cuma günü de Kars’ta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.