Efsane müdür kaza geçirdi... Eşi yaşamını yitirdi

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum eski Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil süt tankeriyle çarpıştı. Kazada Karabörk ve 2 çocuğu yaralanırken, eşi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, eşi ve iki çocuğunun bulunduğu özel otomobil, Niğde'nin Bor ilçesi TOKİ Kavşağı'nda süt tankeriyle çarpıştı.

Kazayı Emniyet Müdürü Karabörk'ün ve iki çocuğu yaralı olarak atlatırken, eşi Zuhal Karabörk olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. HAtay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün durumunun ağır olduğu, 2 kızı ve damadının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.  Olay yerindeki incelemeler devam ederken tanker sürücüsü Süleyman Ş. gözaltına alındı. A Haber'in iddiasına göre, kaza esnasında bölgede elektriklerin kesik olduğu ve trafik ışıklarının da çalışmadığı belirtiliyor. Polis olayı çok yönlü araştırıyor...

 

"FETÖ'NÜN HEDEFİNDEKİ İSİMDİ... SUİKAST OLABİLİR Mİ?"

Süt tankeriyle kafa kafaya çarpışan Kamil Karabörk'ün FETÖ'nün hedefinde olan bir isim olması, "suikast" ihtimalini de gündeme getirdi. Özellikle sosyal medyada trafik kazasıyla ilgili paylaşım yapan çok sayıda kullanıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiletleyerek, "Suikast ihtimali"nin araştırılması çağrısı yaptı. 

"KÖPEKLERİN EMRİNE GİRMEM" DEMİŞTİ

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde kendisini arayan ve "Emrimize gireceksin" diyen FETÖ'cü hain komutana "Ben köpeklerin emrine girmem" diyerek meydan okuyan, emrindeki tüm polislere, "Kışladan çıkan kim olursa olsun vurun!" talimatı verip, o gece yaptıklarıyla efsaneleşen Kamil Karabörk ve ailesinin geçirdiği trafik kazası Erzurum'da üzüntüyle karşılandı.

ERKHABER ailesi olarak, feci kazada yaşamını yitiren Zühal Karabörk'e Allah'tan rahmet, yaralanan Kamil Karabörk ve 2 kızı ile damadına da acil şifalar dileriz...

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.