• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 02 Şubat 2021 13:52

Düzgün Market'in 19'ncu şubesi açıldı

Düzgün Market'in 19'ncu şubesi açıldı
Düzgün Marketler Grubu Şükrüpaşa’da 3. Erzurum genelinde de 19'ncu şubesini bugün düzenlenen törenle hizmete açtı
Düzgün Market'in 19'ncu şubesi açıldı

ERKHABER / ERZURUM - Düzgün Marketler Grubu Şükrüpaşa’da 3. Erzurum genelinde de 19'ncu şubesini bugün düzenlenen törenle hizmete açtı.

KARIŞIK

Marketin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Bölge Adliyeler Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Şükrüpaya'da 3, Erzurum’da 19'ncu şubeyi hizmete sokmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Tüm dünyanın pandemi nedeniyle ciddi sorunlar yaşadığı bir dönemde yatırımlarına devam ettiklerini, istihdama katkı sağladıklarına dikkat çeken  Düzgün, "Erzurum'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni yatırımlarımızı da yapmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Son dönemlerde gıda fiyatlarıyla ile ilgili yürütülen tartışmalara da değinen İskender Düzgün, Düzgün Marketler Zinciri olarak birkaç çeşitte değil, sattıkları yaklaşık 20 bin çeşit üründe en az kar marjıyla satış yaptıkları iddiasında bulundu. "Grup olarak genel stratejimiz en az kar ile halka hizmettir" diyen Düzgün, "Yıllardır bizi tercih eden müşterilerimiz bu gerçeği çok iyi bilir. Biy ölçe müşteri çekebilmek için 2-3 çeşit üründe indirim yapıp, diğer ürünlerde yüksek karlarla satış yapan bir kuruluş değiliz. İddia ediyoruz ki, 20 bin çeşit üründe en az kar payıyla satış yapıyoruz. Bugün istihdam sayımız 500’ü geçti. Erzurum’un dört bir yanında yatırımlarımıza, halkımıza hizmete devam ediyoruz. Tüm şubelerimizde kaliteli ve indirimli ürünlerle Erzurumlulara hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şehri kalkındırmak için el birliği ile çalışmalıyız”dedi.

BAŞKAN UÇAR: MÜŞTERİ OLARAK ÇOK MEMNUNUM

Düzgün Market'in bir müşterisi olarak hem kaliteden hem de fiyat politikasından memnun olduğunu söyleyen Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar da, "Sayın İskender Düzgün'ün dediği gibi hem hizmet kalitesinde hem de fiyat politikasındaki halktan yana tavrıyla yıllardır keyifle alışverişimi yaptığım bir market" dedi. 

İL BAŞKANI ÖZ: HÜKÜMETİMİZE İNANDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise konuşmasında pandemi nedeniyle olumsuz etkilenen dünya ekonomisinin sorunlar yaşadığı bir dönemde, AK Parti iktidarına güvenerek ve inanarak yatırımlarını sürdüren İskender Düzgün ve aile üyelerine teşekkür etti. 

BAŞKAN SEKMEN: ÜRETİMİ DE BİZ YAPMALIYIZ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise “Yatırım demek istihdam demek. Şehrimize yapılan her yatırım gençlerimize iş imkanı demek. Allah bize yeni yatırımların açılışını yapmayı nasip etsin. Marketlerin içerisinde satılan ürünlerin üretimini de bizim yapmamız lazım. Üretim olmazsa olmaz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Erzurum üretim yapan bir kent haline gelecek” diye konuştu.

Davetliler daha sonra marketi gezerek alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Şaban Kuzey 03 Şubat 2021 01:27

    Hocamı tebrik ediyorum hakikaten işi düzgün yapıyor.Çalışma yöntemi taktirde şayan. Allah hayırlı karlar ve hizmetler nasib eylesin. Bundan böyle üretime ağırlık vererek bölge kalkınmasında bir Kayseri örneği oluşturmasını temenni ediyorum.