• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ocak 2019 13:06

Doğu’da soğuk hava

Doğu’da soğuk hava
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 dereceyle Ardahan’da ölçüldü.

ERKHABER / ERZURUM - Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 dereceyle Ardahan’da ölçüldü. 
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Erzincan, Erzurum il geneli ile Kars, Ağrı ili ve güneybatı kesimlerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönlerden hafif kuvvette esecek. 
Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da 3, Erzincan'da 8, Ağrı'da 11, Erzurum'da 16, Ardahan'da 22, Kars'ta 21 derece kaydedildi. 
Yetkililer, bölgede akşam saatlerinden itibaren buzlanma ve don ile yer yer sis ve pus beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda sürücüler ve ilgili kurumları uyardı. 
Kars’ta aşırı soğuk nedeniyle mazot depoları donan araçlar çalışmadı. Sürücüler başka araçlardan takviye yaparak araçlarını çalıştırdılar. 

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.