• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Kasım 2022 12:43

Doğalgaz borusunu tamir etmek için gitti felaketi yaşadı

Doğalgaz borusunu tamir etmek için gitti felaketi yaşadı
Erzurum’da doğal gaz borusunu tamir etmek için çalışma yapan Fatih Seyyar isimli çalışan doğal gazın biranda alev alması sonucu felaketi yaşadı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da doğal gaz borusunu tamir etmek için çalışma yapan Fatih Seyyar isimli çalışan doğal gazın biranda alev alması sonucu felaketi yaşadı. Çalışma sırasında bir anda parlayan alevler Seyyar’ın yüzünde ciddi yanıklar oluşmasına neden oldu.
Palandöken İlçesinde yaşanan olayda Fatih Seyyar (42) doğal gaz bakım ve arıza sorunu için Hüseyin Avni Ulaş Mahallesine gitti. Doğal gaz borusunda oluşan sorunu incelemek için elindeki delici alet ile boruya işlem yapan Seyyar’ın biranda yüzüne alevler sıçradı. Alevlerin yüzüne sıçraması sonucu yüzünde ciddi yanıklar oluşan Seyyar sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. İki gündür tedavisi süren Fatih Seyyar’ın sağlık durumu ise iyiye gidiyor.
Bir anda yüzüne alevlerin sıçradığını belirten Fatih Seyyar, “Tıkanan doğal gaz borusunu tamir etmek için gittim. Daha sonra vananın kafası koptu. Ona müdahale etmeye çalışırken hilti isimli aleti çalıştırmak zorunda kaldım. Aleti çalıştırırken ateşleme yaptı. Bunun sonucunda biranda yangın çıktı. Yangın sonucunda ben ve bir arkadaşım yaralandık. Kendimi geriye attım ama yine de yüzüm yandı. Oranın içinde olan ben olduğum için en ağır ben yaralandım. Arkadaşımın ciddi bir durumu yok. Tedavi süreci 2 gündür sürüyor” dedi

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.