• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Haziran 2024 15:17

Diyanet YKS velilerini unutmadı... Sınav boyunca çay ikram edildi...

Diyanet YKS velilerini unutmadı... Sınav boyunca çay ikram edildi...
Evlatlarının büyük bir heyecanla bekleyen velilere Yıldızkent'teki Millet Camii'nde çay ikramında bulunuldu, kek ve simit dağıtıldı. 

ERKHABER / ERZURUM - Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. 

KARIŞIK

 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15'te başladı. 

Sınava giren öğrenciler sınavda ter dökerken, veliler de dışarıda büyük heyecan yaşadı. Evlatlarının büyük bir heyecanla bekleyen veliler için camilerde çay ikramında bulunuldu, kek ve simit dağıtıldı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın YKS öncesinde yayınladığı genelge doğrultusunda Erzurum’da da camiler YKS için hazır hale getirildi. Yıldızkent’teki Hüseyin Avni Ulaş Lisesi’nde sınava giren öğrenci velileri için Millet Camii’nde çay ikram edildi. 

Zaman zaman yağan yağmurdan etkilenmeleri için velilere Millet Camii’nin kapısını da açan Millet Camii görevlisi Abduzaziz Kuruoğlu, sabah erken gelenlere çayın haricinde, simit, poğaça ve çikolata da ikram etti. 

Camiinin avlusuna iki ayrı semaver kuran Millet Camii görevlisi Abdulaziz Kuruoğlu, Hüseyin Avni Ulaş Lisesi bahçesinde beklemeyi tercih edenlere de çay servisi yaptı

Camii görevlilerinin hizmetine teşekkür eden öğrenci velileri, “Millet Camiisinin kıymetli görevlilerini gösterdikleri ilgi ve verdikleri hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz. Heyecanımıza ortak oldular. Yağmurdan korunmamız için de camiinin kapılarını açmaları ve burada da çay ikram etmeleri ayrı bir zerafetti. Hem bu hizmete öncelik eden Diyanet İşleri Başkanlığı’na hem de Millet Camii’nin değerli din adamlarına teşekkür ediyoruz” dediler… 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.