• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 15:11

Denizli'de sahne gençlerin...

Denizli'de sahne gençlerin...
Mavi Beyazlılar, her iki takım için de "formalite" niteliğindeki maça as kadro oyuncularını götürmedi. 

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'e yükselme Play Off maçlarını oynamaya hak kazanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, normal sezonun son maçı için bugün sabah saatlerinde Denizli'ye hareket etti. Futbol Federasyonu'nun maç takvimini geç açıklaması nedeniyle Erzurum uçaklarında yer bulamayan ve bu nedenle Erzincan üzerinden seyahat etmek zorunda kalan Mavi Beyazlılar, her iki takım için de "formalite" niteliğindeki maça as kadro oyuncularını götürmedi. 

KARIŞIK

Teknik direktör Muzaffer Bilazer, Play Off maçları öncesinde, Szumski, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Mücahit, Estrella, Hasek, Eren Tozlu, Novikovas, Emircan ve Olanare'yi riske atmadı ve Erzurum'da bıraktı. Sakatlıktan yeni çıkan tecrübeli oyuncu Aykut'un yanı sıra form grafiğinin artırılması amacıyla Shala, Ally Malle gibi oyuncuları kafileye dahil eden Bilazer'in Denizlispor maçında Göktuğ, Süleyman, Aykut., Gökhan, Ufuk, Batuhan- Alican, Shala, Ally Malle, Rosheuvel ve Hüseyin ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Mavi Beyazlıların genç oyuncularının da ikinci yarıda sahne alacağı belirtilirken, Erzurum'da kalan oyuncular ise kulüp tesislerindoe Play Off maçlarına hazırlamaya devam edecekleri ifade edildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.