• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 26 Nisan 2016 18:28

Dayısının Passoligiyle Stada Girmiş

Dayısının Passoligiyle Stada Girmiş
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan 17 yaşındaki O.M.'nin, dayısı Yılmaz Taşkın'ın passolig kartıyla maça girdiği öğrenildi.

Yılmaz Taşkın dün verdiği röportajda, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" demişti.

KARIŞIK

Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının 89. dakikasında çıkan olaylar sebebiyle karşılaşmanın tatil edilmesinin ardından beklenen oldu ve Trabzonspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

TRABZONSPOR A.Ş Kulübü'nün 24.04.2016 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi uyarınca ve 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/11. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Trabzonspor Bayarslan'ı ziyaret etti

Trabzonspor Kulübü yöneticileri, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ancak çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilen maçta, bir taraftarın saldırısına maruz kalan hakem Volkan Bayarslan'ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Trabzonspor Kulübü yöneticileri Mehmet Yiğit Alp, Gençağa Meriç ve Yiğit Oğuz Duman'ın, hakem Volkan Bayarslan ile TFF'nin Riva'daki idari merkezinde bir araya geldiği bildirildi.

Ziyarette, yaşanan olaylar nedeniyle üzüntülerini bildiren Trabzonspor Kulübü yöneticilerinin, benzer hadiselerin bir daha gerçekleşmemesi için tüm tedbirlerin alınmakta olduğunu vurguladıkları kaydedildi.