• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ağustos 2019 22:08

DAYI çıldırdı!

DAYI çıldırdı!
Erzurum’un ulusal düzeydeki markası olan DAYI Kürek Lahmacun, 10 ilde 25’inci şubeye ulaşması nedeniyle 19.90 TL’ye sınırsız lahmacun yeme fırsatı sağlayacak.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da 2013 yılında kurulan ve geçen zaman içinde Türkiye’de bilinen bir marka haline gelen DAYI Kürek Lahmacun, 10 ilde 25’inci şubesini açtı. Erzurum’un ’25’ olan plakasına ulaşma sevincini yine Erzurumlularla paylaşmak isteyen DAYI Kürek Lahmacun, bugünden itibaren kentteki iki şubesinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında 19.90 liraya ‘sınırsız lahmacun ve içeçek’ fırsatı sunacağını duyurdu. BB Erzurumspor’un iki sezon önce Süper Lige çıkış yolunda forma sponsoru olan ve ‘Ligin DAYI’sı olarak sloganlaşan DAYI Kürek Lahmacun, aynı kampanyayı bir süre sonra ülkedeki diğer şubelerinde de başlatacak.

KARIŞIK

 

ERZURUM’DA DOĞDUK, TÜRKİYE’DE BÜYÜYORUZ

 

DAYI Kürek Lahmacun’un bir Erzurum markası olduğunu söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, “Bu benim için markadan çok bir evlat gibi. Eski bir öğretmen olmanın, çocuklara verilen şefkat dolu emeğin, sektörel tecrübelerle yoğrulması sonucu DAYI Erzurum’da doğdu. Kısa süre içinde değerli misafirlerimizin yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan bu lezzeti tüm Türkiye’ ye yayma kararı aldık. Her şeyden önce büyüme ve gelişimin en büyük sermayesi olan insana yatırım yaparak işe başladık. Bugün geldiğimiz noktada DAYI Kürek Lahmacun’u Türkiye’de bilinir bir marka haline getirdik. Bundan sonraki süreçte de tek hedefimiz bu lezzeti uluslararası düzeyde yaymak olacak” dedi.

 

 

LAHMACUN NESLİ YETİŞTİRİYORUZ

 

DAYI Kürek Lahmacun markasının yaygınlaşmasıyla özellikle sosyal medyada büyük ilgi gördüklerini anlatan Arıcıoğlu, bir ‘lahmacun nesli’ yetiştirdiklerini dile getirdi. Anadolu mutfağının özüyle yüzlerce yıllık bir geçmişe sahip olan lahmacunu bugün 7’den 70’e herkesle yeniden tanıştırdıklarını ifade eden Arıcıoğlu, şöyle dedi. “Hem şubelerimizden hem de sosyal medya üzerinden inanılmaz geri dönüşler alıyoruz. Misafirlerimiz öncelikle hijyen ve lezzet konusunda çok memnun ayrıldıklarını iletiyorlar. Bununla birlikte gençlerin ilgi göstermesi bizi ayrıca memnun ediyor. Artık hamburger yerine DAYI Kürek Lahmacunu tercih eden önemli bir kesime sahibiz. Bunu daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.