• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Temmuz 2016 11:40

Darbenin seyrini değiştiren astsubay

Darbenin seyrini değiştiren astsubay
Eski binbaşı, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, sosyal medya hesabından darbe girişiminin ayrıntılarını paylaştı.

ERKHABER / GÜNCEL - Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin nasıl darbenin kıyısından döndüğünü anlattı.

KARIŞIK

Dün akşam meydana gelen FETÖ'cü darbe girişimi hakkında detaylar paylaşan Mete Yarar, Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı'nın emir astsubayının yaptığı kahramanlığı anlattı.

İşte Mete Yararın sosyal medyadan yaptığı çarpıcı paylaşımlar:

"Olayın ayrıntıları ve gelişmeler açığa çıktıkça çıldırmamak işten değil. ÖKK Komutanlığı da içeriden ele geçirilmeye çalışılmış. Bir astsubay olayın şeklini değiştirmiş. Allah mekanını cennet etsin. Cuntacı Semih Terzi adlı general içeriden 20/30 Kişilik bir grupla ÖKK karargâhına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek emir astsubayına bundan sonra ben Komutanım diyor. Bu arada yanında adamları var. Zekai Paşanın emir astsubayı tereddütsüz Silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyorlar. Ondan sonraki gelişmeler ise ayrı bir Kahramanlık hikayesi. O cuntacı ölmese bir çok eylem yapılacaktı. O yiğit adamın Türkiye adını ezberleyecek."