• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 03 Haziran 2023 14:31

Cupra, ERSES Otomotiv güvencesiyle Erzurum’da

Cupra, ERSES Otomotiv güvencesiyle Erzurum’da
Yıllardır, Seat Bayiliği ile bölgede otomotiv sektörünün güvenilir firmalarından biri olan Erses Otomotiv artık Cupra Bayiliği ile de hizmet verecek.

ERKHABER / ERZURUM - Yıllardır, Seat Bayiliği ile bölgede otomotiv sektörünün güvenilir firmalarından biri olan Erses Otomotiv artık Cupra Bayiliği ile de hizmet verecek.

KARIŞIK

Benzersiz, cüretkar ve yenilikçi yapısıyla Türkiye pazarında adından söz ettiren Cupra, Erses Otomotiv güvencesiyle Erzurum pazarına giriyor.

 

 

Geçtiğimiz gün bayilik sözleşmesini imzalayan Erzurum’da sektörün saygın isimlerinden biri olan iş insanı Nihat Kolçak, Doğuş Grubuna kendilerini tercih ettiği için teşekkür ederek, ‘’ Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Cupra’nın Doğuş Otomotiv güvencesiyle de Erzurum’da ciddi talep göreceğini düşünüyoruz. Kısa sürede Erzurum yollarında da kendini gösterecek. Özellikle SUV aracı olan Formentor benzersiz tasarımı ve farklı özellikleriyle Dadaşların gözdesi olacak. Tüm hemşerilerimizi, kısa süre sonra showromlarımızda olacak aracımızı görmeye davet ediyoruz’’dedi.

 

 

CUPRA FERMANTOR ÖZELLİKLERİ

Yüzde 100 CUPRA DNA'sına sahip ilk model. Özel bir Coupe-SUV. Benzersiz, cüretkar ve yenilikçi. Aynı zamanda yüksek performansıyla güçlü. İsmini İspanya'nın Mayorka adasındaki sarp kayalıklardan oluşan Formentor burnundan alan model, sadece Cupra markasına özel olarak geliştirilen ilk model. Cupra Formentor 4.446 mm uzunluğu, 1.839 mm genişliği ve 1.520 mm yüksekliğiyle araç içinde tüm yolcular için yeterli yükseklik sağlarken 2.679 mm'lik dingil mesafesi arka koltuktaki yolcular için geniş bacak mesafesi bırakıyor. 450 litreye varan (4Drive versiyonu için 420 litre, eHybrid versiyonlar için 345 litre) bagaj kapasitesine sahip.

 

 

Full LED mercekli ön farlarla dikkat çeken model yuvarlak şekilli sis farları ile faklı bir duruş sergiliyor. Hem şık, hem güçlü tasarım, dinamik LED arka sinyal lambalarıyla sürdürülüyor. Araca görsel bir genişlik kazandıran ve modern bir görünüm oluşturmakla kalmayıp, aracın dikkat çekmesine yardımcı olan uçtan uca uzanan "Infinite LED" arka farlar ile güçlü tasarım tamamlanıyor.

Formentor, 1.5 TSI 150 beygir DSG versiyonuna ek 2.0 TSI 310 beygir DSG 4Drive ve 205 ile 245 beygir güç seçenekleri olan 1.4 eHybrid (PHEV) versiyonlarıyla satışa sunuluyor.