• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Temmuz 2021 14:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tatil açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tatil açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusunu yanıtlayan Erdoğan 'Kurban Bayramı tatilinin, 9-10 gün arasında olabileceğini söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayram tatilinin kaç gün olacağı sorusunu yanıtlayan Erdoğan 'Kurban Bayramı tatilinin, 9-10 gün arasında olabileceğini söyledi. Erdoğan, son kararı millete seslenişte duyuracağım' dedi.

 

KARIŞIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Aşılamada, 58 milyonu aşmış vaziyetteyiz. Uğur Şahin ve Özlem Türeci yakında misafirimiz olacak. Bir başka Diyarbakır inşa ediyoruz, çok çok güzelleştirilmiş bir Diyarbakır'ı inşa ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın burada önemli bir gayreti var. Şu anda Diyarbakır'da aşılamadaki bu isteksizliği ne yapıp yapıp gidereceğiz.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Tatil süreci 9-10 gün arasında dolaşıyor. Arkadaşlarımız çalışmalarını yürüyor. Millete seslenişte duyuracağım. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.