• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Mart 2017 12:38

ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Ayrım ETB’yi ziyaret etti

ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Ayrım ETB’yi ziyaret etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım ile beraberindeki heyet Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret etti.

ERKHABER / ERZURUM- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım ile beraberindeki heyet Erzurum Ticaret Borsasını ziyaret etti. 
Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı hizmet binasında gerçekleşen ziyarette (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Müdür Yardımcısı Özge Songül, SGK Erzurum İl Müdürü Nizamettin Durmuş ile İŞKUR Erzurum İl Müdürü Recep Demir, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akgül ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Yeşilyurt ile bir süre sohbet ettiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette özellikle yeni istihdam alanları ile istihdama yönelik konular ele alındı.
ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım ise “Bakanlığımız tarafından İstihdama yönelik olarak devam eden çalışmalara bizlerde kamu kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek destek aramaktayız. İstihdama yönelik milli seferberlik başlattığımız ve kısa bir zaman da önemli bir mesafe aldığımız istihdam konusunda her kesimden destek çığ gibi büyümekte amacımız istihdam alalarını genişleterek çalışmalarımıza devam etmektir” şeklinde konuştu.
Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akgün ile Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Yeşilyurt ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı ve sahsımız olarak bizlerde istihdam konusunda üyelerimizin desteği ile önemli çalışmalar yapmaktayız, inşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecektir“ dedi.

KARIŞIK