• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Ocak 2021 12:23

Coulibaly tamam, Dirar olmadı...

Coulibaly tamam, Dirar olmadı...
Erzurumspor, bir süredir temasta olduğu Fransa Lig 2 ekiplerinden Le Havre'nin sol beki Yacouba Coulibaly ile anlaşmaya vardı.

ERKHABER / ERZURUM - Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir süredir temasta olduğu Fransa Lig 2 ekiplerinden Le Havre'nin sol beki Yacouba Coulibaly ile anlaşmaya vardı. Burkina Faso milli takımında da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, bugün İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Coulibaly'nin yarın da Erzurum'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

KARIŞIK

 

DİRAR OLMADI, B PLANI DEVREDE

Öte yandan transferin döneminin başladığı günden bu yana B.B. Erzurumspor'un gündemini meşgul eden Nabil Dirar transferi olumsuz sonuçlandı. Faslı oyuncu ile her konuda anlaşmasına rağmen, oyuncunun Fenerbahçe ile sorunlarını çözememesi nedeniyle sürüncemede kalan transfer, Sarı Lacivertli kulübün Dirar'ın ailesinin de yaşadığı kentin takımı olan eski kulübü FC Brügge'den gelen son dakika teklifi üzerine gerçekleşmedi..

 

ACUN ILICALI, ALİ KOÇ ÇOK İSTEDİ AMA

Nabil Dirar'ın B.B. Erzurumspor'a transferi noktasında hem Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'nın yoğun çaba göstermesine karşın, dün Dirar'ın eski kulübü FC Brügge'den gelen teklif sonrasında sürecin tersine döndüğü öğrenildi. Dirar'ın ailesinin de yaşadığı eski kulübünden gelen teklif üzerine yönünü değiştirdiği belirtildi. 

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, "Dirar transferi maalesef olumsuz sonuçlandı. B planımızı derhal devreye soktuk. Öyle tahmin ediyorum ki, bugün sağ bek transferini sonuçlandıracağız" dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.