• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 24 Kasım 2021 12:17

Cinisli: Stadyumu yapmamak Erzurum'a art niyettir...

Cinisli: Stadyumu yapmamak Erzurum'a art niyettir...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Plan Gençlik ve Spor Bakanlığını’nın bütçe görüşmelerinde Erzurum'a yeni stadyumun olmazsa olmaz olduğunu söyledi. Cinisli, ''Stadyumu yapmamak Erzurum’a art niyettir''dedi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Plan Bütçe Komisyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığını’nın bütçe görüşmelerinde Erzurum'un yeni stadyum talebini dile getirdi.  Alt liglerde olan şehirlerde bile böylesine güzel stadyumlar varken Erzurum'a yapılmamasında da art niyet aradığını ifade eden Cinisli, '' Anlaşılan AK Partiİ Erzurum Milletvekillerinden de size bu konuda yeteri kadar talep gelmiyor. Pek çok yatırımın yapılmadığı gibi modern bir stadyumun da yapılmaması AK Parti iktidarınca Erzurum'a önem verilmediğinin en önemli kanıtıdır'' dedi.

KARIŞIK

 

Cinisli konuşmasında şunları söyledi;

 

''Değerli Bakanım; ülkemizin farklı farklı şehirlerinde görkemli stadyumları görünce şehrim Erzurum adına kıskanıyor ve çok üzülüyorum. Centilmen taraftarıyla üst düzey futbol müsabakalarının içinde her zaman olan Erzurum'umuza modern bir stadyum neden layık görülmez. Alt liglerde olan şehirlerde bile böylesine güzel stadyumlar varken Erzurum'a yapılmamasında da ben art niyet ararım. Anlaşılan AK PARTİ Erzurum milletvekillerinden de size bu konuda yeteri kadar talep gelmiyor. Pek çok yatırımın yapılmadığı gibi modern bir stadyumun da yapılmaması AK PARTİ iktidarınca Erzurum'a önem verilmediğinin en önemli kanıtıdır.''

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.