• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ocak 2023 11:14

CHP İL BAŞKANI DÜLGER, TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İL BAŞKANI DÜLGER, TEPKİ GÖSTERDİ
13 Ocakta Erzurum'a gelen eski Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın, medyaya yansıyan o fotoğrafına CHP İl Başkanı Suat Dülger tepki gösterdi. Dülger, " İl Başkanı tamam da devletin valisinin orada ne işi var?" dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Gazeteci İsmail Saymaz'ın gündeme getirdiği, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın 13 Ocak günü katıldığı Erzurum’daki geleneksel ‘1001 Hatim’ duasının ardından gittiği bir giyim mağazasında çekilen fotoğraf karesine CHP İl Başkanı Suat Dülger, tepki gösterdi.

KARIŞIK

 

 

 

Dülger yaptığı açıklamasında şunları söyledi; " Erkam Yıldırım'ın resmi bir görevi var da biz mi bilmiyoruz?  Eski Başbakanın oğlu olmaktan öte, hakkında çıkan iddialardan öte ne özelliği var ki şehir protokolü etrafında pervane oluyor. Fotoğraftaki oturuş biçimine, elindeki tespihe bir bakın. Hadi AKP Erzurum İl Başkanını anlıyorum. Milletvekili olmak istiyor, AKP'de siyaset yapanlar güçlerini vatandaştan değil, genel başkanlarından alıyorlar. Binali Yıldırım'da, Genel Başkanlarına yakın bir isim, etrafında pervane olması doğal da, devletin valisi Okay Memiş, niye orada, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek asker üniformasıyla niye orada? 

 

 

AKP'de yönetici olmaktan başka hiç bir resmi görevi olmayan Siyasileri, hava alanında karşılayıp, uğurlayan, bırakın Genel Başkan Yardımcılarını, Erzurum İl Örgütünün Kadın Kolları Başkanını, gazetecilerle yaptığı toplantıda baş köşeye oturtan Erzurum Valisi Okay Memiş, siyaset yapmak istiyorsa istifa edip AKP'de siyaset yapsın.  

20 yıllık AKP iktidarı, devletin taşlarını yerinden oynattı. Neredeyse bütün şehirlerde valiler adeta AKP İl Başkanı gibi davranıyor. Yazık gerçekten çok yazık. Erkam Yıldırım'ın devletin valisi karşındaki oturma şekline, elindeki tespihe bakıp da üzülmemek elde mi?

İŞTE TEPKİLERE NEDEN OLAN O FOTOĞRAF... 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İnsan 19 Ocak 2023 17:34

    Azıcık edep ya,geçtik lanet siyaseti çıkarı. menfaati,şu oturuşa bakın,bunlar beyfendi diye nitelendiriliyor maalesef.