• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2024 23:46

Çelik: Üreticimizin emeğini önemsiyoruz

Çelik: Üreticimizin emeğini önemsiyoruz
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Köylüye ücretsiz elektrik projesi sonrasında, seçilmesi halinde, süt işleme tesisi kurarak sütü değerinde alacaklarını söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti'nin Mühendis Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, Aziziye için geliştirdiği projelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce Güneş Enerji sistemleri kurarak köylüye, üreticiye elektiriği bedava vereceğini açıklayan Çelik, seçilmesi halinde Süt İşleme Tesisi kurarak, üreticinin sütünü değerinde alacaklarını belirtti. 

KARIŞIK

 

 

"Bende bir köy çocuğuyum" diyen Çelik, Aziziye İlçesinde köylülerin refahı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Çelik, " Ünetim yapan köylümüz bizim başımızın tacıdır. Onların mutluluğu ve refahı için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Söz veriyoruz seçilmemiz halinde çok kısa bir sürede kuracağımız Güneş Enerji Sistemleriyle üreticimize elektiriği bedava vereceğiz. Ben mühendisim, bunun hesabını kitabını yaptık. " dedi. 

 

 

Köylülere yönelik projelerinin bedava elektrikle sınırlı olmadığını belirten Çelik, İlçede kuracakları Süt İşleme Tesisi ile, köylünün sütünü değerinde alacaklarını belirtti. Market raflarındaki sütün fiyatıyla, üreticiden alınan sütün fiyatı arasında uçurum olduğuna dikkat çeken Çelik, " Üreticimizin emeğini önemsiyoruz. Ürettiği ürünün değerinde alınmasını sağlayacağız. Bunun için İlçeye Süt İşleme Tesisi kurarak, hem üreticimizin sütünü değerinde satın alacağız, hem de kuracağımız satış mağalarıyla, süt ürünlerine ilçe halkımızın kaliteli ve uygun fiyata ulaşmasanı sağlayacağız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.