• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 07 Şubat 2024 10:22

ÇELİK'TEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU

ÇELİK'TEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU
İYİ Parti'nin mühendis Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, seçilmesi halinde öncelikli işlerden birinin sorunlu yapıları dönüştürmek olduğunu söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, saha çalışmalarını sürdürüyor. Belediyecilik noktasında en önemli konunun öncelikleri belirlemek olduğuna dikkat çeken Çelik, Aziziye'de özellikle Ilıca bölgesinde sorunlu yapıların olduğunu belirterek, " İlk işimiz sorunlu yapı stoğunu tespit ederek, bu yapıları dönüştürmek olacak." dedi. 

KARIŞIK

 

20 yıldır AK Parti iktidarının yönetiminde olan Aziziye Belediyesinde, özellikle Ilıca semtinde bulunan eski binaların dönüşümünün yapılamadığına vurgu yapan Çelik, " İktidar partisine oy verirseniz, her türlü projeyi gerçekleştiririz diyen AK Parti, Ilıca'da ki kentsel dönüşümü 20 yıldır nasıl tamamlayamaz? dedi.

 

Hizmetlerin devamı için merkezi iktidarla, yerel yönetimin aynı partiden olması gerektiği yönünde AK Parti'nin propaganda yaptığını belirten ve siyasi etik açısından adeta vatandaşın tehdit edildiğini belirten İYİ Parti adayı Fatih Çelik, "Ilıca bölgesinde kentsel dönüşüm neden tamamlanamadı diye sorduğumuzda, bütçe yetersizliği bahane olarak gösteriliyor. Önemli olan kaynakları öncelik sırasına göre hizmete dönüştürmektir. İYİ bir planlama yapabilmektir, yandaşı değil vatandaşı memnun etmek için, hasbi bir şekilde hizmetleri adil dağıtabilmektir. Aziziye Belediyesi, sadece yandaşa aktardığı kaynakları, israfı önlese hiç bir kaynak sorunu kalmaz. Bizler seçilmemiz halinde bütün projelerimizi hazırlamış bulunuyoruz. Vatandaşımızın teveccüh etmesi halinde ilk iş özellikle Ilıca Bölgesindeki sorunlu yapı stoğunu tespit ederek, kentsel dönüşümü, kimseyi mağdur etmeden gerçekleştirmek olacak. Deprem kuşağındaki Erzurum'da bütün belediye başkanlarının önceliği bu olmalı." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.