• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Mart 2024 12:40

Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi...

Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, seçim çalışmalarına hız verdi.

ERKHABER / ERZURUM - İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, seçim bölgesinde çalışmalarına hız verdi. Mahalle mahalle dolaşan çelik, vatandaşlara seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri anlatarak destek istiyor. 

KARIŞIK

 

 

 

 

Seçmenin artık bilinçli olduğunu belirten Çelik, " Kaybedeceklerini anlayanlar, işi artık tehdit diline döktüler. Vatandaşa bize oy vermezseniz, hizmet alamazsınız diyerek kazanacaklarını zannediyorlar. Ama artık bu tehdit dili de onları kurtaramayacak. Çünkü vatandaş, kendisini tehdit edenle, hizmet edecek olanın ayrımını iyi yapıyor. 20 yıllık iktidarlarında taşı taşın üstüne koyamayanlar, bir dönem daha bize oy verin bu sefer yapacağız diyorlar. Vatandaşın bunlara artık karnı tok. Basından takip ediyoruz, Aziziye seçmeninin paralarının nerelere harcandığını, kimlerin zengin edildiğni. Tek satır açıklama yapamıyorlar. Vekilleri, Bakanları, sahada oy toplamak için çalışıyor, insanları aman ha iktidara oy verin diye tehdit ediyor. Bunlar son çırpınışları. adını destanlaşan mücadelesinden alan ilçemiz, tıpkı 147 yıl önce Aziziye tabyalarında verdiği mücade gibi 31 martta da iradesine sahip çıkacaktır. Bu yaptıkları onların son çırpınışlarıdır." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.