• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 14 Şubat 2024 13:04

Çelik: Aziziye'ye mühendis eli değecek...

Çelik: Aziziye'ye mühendis eli değecek...
İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Mühendis Fatih Çelik, saha çalışmalarını sürdürüyor.

ERKHABER / ERZURUM - “Sıkmadık el dokunmadık yürek bırakmayacağız” sloganıyla yola çıkan Çelik, “ Vatandaşımızdan alacağımız destekle Aziziye’de yalana, talana dur diyeceğiz.” dedi.

KARIŞIK

 

 

 

 

 

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik seçim çalışmalarını Dadaşkent’te sürdürdü. Esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Çelik, “ Sizlerden aldığımız destekle, Aziziye’de yalana, talana dur dileceğiz, belediyenin kaynaklarını yandaş için değil, vatandaş için kullanacağız, İsrafı önleyeceğiz. Belediye’de liyakat esaslı kadrolar kuracağız. Yandaşların işe alındığı bir yer olmaktan kurtaracağız. Kadrosu Belediyede olan, ancak AKP İlçe teşkilatında çalışan kişileri biliyoruz.  Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız. Belediyenin her kuruşuna sahip çıkacağız.” dedi.  

 

 

 

 

 

 

“20 yıldır ilçenin geldiği durum ortada” diyen Çelik şunları söyledi. “ Ben bu yörenin evladıyım. İlçenin sıkıntılarını biliyoruz. Ağörenin neye ihtiyacı var,  Beypınarlı ne istiyor biliyoruz. Saltuklu mahallesindeki esnafımız, 200 evlerdeki Ali amcanın derdiyle dertleniyoruz. Onların desteğiyle Aziziye Belediyesini kurumsal bir yapıya kavuşturacağız. Belediyenin gelirini giderini ilçede yaşayan her bir vatandaşımız bilecek. Durmadan, yorulmadan, gecemizi gündüzümüze katarak, çalışacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın. Aziziye’ye mühendis eli değecek.” Dedi.   

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.