• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Şubat 2024 12:56

Karataş: Horasan birliğin ve kardeşliğin coğrafyasıdır...

Karataş: Horasan birliğin ve kardeşliğin coğrafyasıdır...
Horasan'da seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Belediye Başkan adayı Recep Karataş, gittiği her yerde yapılan hizmetleri tek tek anlattı.

ERKHABER / ERZURUM - Saha çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Horasan Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, Hacı Halil, YörükAtlı ve KüçükKonak mahallelerini ziyaret etti, vatandaşla buluştu.

KARIŞIK

 

 

 

 

Gttiği yerlerde, "  Horasan birliğin, kardeşliğin coğrafyasıdır. Kim ne derse desin biz asla ayrıştırmayız. Hemşehrilik hukukuyla, dayanışma içinde şehrimiz için beraber çalışacağız. Gönül köprülerini güçlendirmek için omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda verdikleri destek ve gösterdikleri misafirperverlik için hemşerilerimize sizlere teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

AK parti döneminde özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katkılarıyla ilçeye yapılanları da anlatan Karataş, " Ben başarılı bir ilçe başkanlığı dönemi yaşadıysam, ilçeye hizmetlerin getirilmesine ön ayak oılduysam bunu tamamiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Başkanıma borçluyum. Mehmet Sekmen Başkanım 225 kilometre Horasan'a asfalt yaptı. Ta ağörenden 24 milyon haryacak bu memlekete su getirdi. Tüm köylere muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hayvan göletleri yaptı. Taziye evleri yaptı, köy konakları yaptı. Mezbahaneyi yaptı, hayvanlar için swapları gönderdi, Yaptıklarını anlatmaya çalışsak kalın bir kitap olur. Cumhurbaşkanımız kendisini bir daha aday gösterdi. Ben kendimi bu anlamda şanslı hissediyorum. Horasan'ın kalkınması için kendisiyle birlikte çalışacağız. O kadar tecrübeli bir isim ki gittiğimiz köylerde hemşerilerimizin bir talebi olmadan, hemen eksikleri görebiliyor. Sizlerden bu kadar tecrübeli bir başkanla çalışmak için bizlere fırsat vermenizi istiyoruz. Size daha çok hizmet getirelim. Benim Recep Karataş olarak, Horasan'a sizlere borcumuzu ödememize müsade edin." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.