• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Şubat 2021 16:13

Çat'ta karla mücadele seferberliği...

Çat'ta karla mücadele seferberliği...
Erzurum’da etkili olan kar yağışı, Çat ilçesinde de günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Belediye ekipleri kar yağışıyla birlikte temizlik çalışmasına başladı

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da etkili olan kar yağışı, Çat ilçesinde de günlük yaşamı olumsuz etkiledi. 

KARIŞIK

Çat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bir yandan kar yağışı devam ederken diğer yandan da aralıksız temizleme çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar; Çat ilçesinde yürütülen karla mücadele çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler verdi. Başkan Yaşar; ''Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışının Çat ilçesini de etkisi altına aldığını belirterek, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz İlçemiz genelinde vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için karla mücadele çalışması yapıyor. Kar yağışının geceden bu yana belli aralıklarla devam etmesine rağmen gece saatlerinde yol açma çalışmalarına başlayan ekipler, zorlu coğrafya, tipi ve fırtınaya karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyemize bağlı tüm saha ekipleri, “Halka Hizmet Hakk’a Hizmet” anlayışıyla karla mücadele çalışmalarını aksatmadan devam ettirecektir'dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.