• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 02 Şubat 2024 17:51

ÇAKIR'A İLGİ ÇORUH GİBİ COŞTU

ÇAKIR'A İLGİ ÇORUH GİBİ COŞTU
Adının Başkan Adayı olarak açıklanması sonrasında adeta İspir'de bayram havası estiren önceki dönem Belediye Başkanı Osman Çakır'a olan ilgi Çoruh gibi.

ERKHABER / ERZURUM - İspir halkı, Osman Çakır etrafında kenetlendi. Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan adayı Osman Çakır, gittiği her herde  sevgi seli ile karşılanıyor. 

KARIŞIK

 

 

Saha çalışmalarını sürdüren Çakır, Maden Köprübaşı, Yukarı Özbağ mahallesi ve Petekli mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü. 

 

 

 

 

 

Maden Madenköprübaşı ve İspir Merkez Esnafını ziyaret eden Çakır, esnafın sıkıntılarını dinledi. Çakır, " Değerli esnafımızın sıkıntılarını ve isteklerini dinledik. Tüm esnafımıza ilgi ve güler yüzlerinden ötürü teşekkür ederim. Sizler destek olacaksınız, biz gelip sıkıntılarınızı çözeceğiz." dedi. 

 

 

 

 

 

Ekibiyle birlikte Yukarı Özbağ mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Çakır, " Mahalle sakinlerine muhteşem ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.Yapmış olduğumuz sohbette mahallemizin sıkıntılarının bizim hizmetlerimiz sonucu eksik kalan,bizden sonrada halledilmeyen şeyler olduğunu gördük.Bu mahallemizde de seçildiğimiz ilk günden itibaren yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız.İspir bizim için “Çeşm-i Cihandır” bu bakış açısıyla her noktasına ayrı ayrı dokunacağız." dedi. 

 

 

 

 

Petekli Mahallesi sakinlerinin misafiri oılan Başkan Çakır, " Muhteşem bi karşılama,güler yüz ve birbirinden güzel ikramlarıyla bizlere misafirperverliklerini gösterdiler.Tüm mahalle sakinlerine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.Biz hedeflerimize kendimize inanarak,emin adımlarla yürüyoruz.Son sözü kıymetli İspir halkı söyleyecek." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.