• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 04 Kasım 2020 20:39 Haber Girişi : 04 Kasım 2020 20:40

Büyükşehir kurtarma ekibi Erzurum'a döndü...

Büyükşehir kurtarma ekibi Erzurum'a döndü...

ERKHABER / ERZURUM - İzmir depreminin ardından arama-kurtarma çalışmaları için bölgeye giden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Arama - Kurtarma ekibi bugün akşam saatlerinde Erzurum'a geldi. 

KARIŞIK

 

30 Ekim'de merkez üssü Ege Denizi olan ve İzmir'i vuran 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgeye ilk ulaşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Arama - Kurtarma ekibi olmuştu. Türkiye'yi duygulandıran bir çok vatandaşın kurtarılmasında başrol oynayan Erzurum ekibi, görevini tamamlayarak Erzurum'a döndü. İzmirliler'in alkışlayarak uğurladığı Erzurum ekibi, Erzurum havalimanında da alkışlarla karşılandı. 

 

Ekibe çalışmalarından dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ''Anadolu ruhuyla ülkenin dört bir yanından İzmir’e akın eden tüm ekipler gönüllerde taht kurdu. Canhıraş çalışarak kahramanlık gösteren arama ve kurtarma ekiplerimiz de yuvaya döndü. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İzmir bizim için en önemli görevlerdendi'' dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.