• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 19 Aralık 2020 13:15 Haber Girişi : 19 Aralık 2020 13:28

Buhara'nın başhekimi Aşır, Erzurumspor yönetiminde...

Buhara'nın başhekimi Aşır, Erzurumspor yönetiminde...
Hüseyin Üneş'in istifası sonrasında toplanan yönetim kurulu tarafından başkanlığa seçilen Ömer Düzgün, yönetimini güçlendiriyor.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş'in istifası sonrasında toplanan yönetim kurulu tarafından başkanlığa seçilen Ömer Düzgün, yönetimini güçlendiriyor. Başkan Düzgün, Buhara Hastanesi Başhekimi Dr. Hulki Aşır ile birlikte Üneş yönetiminde pasif görevde olan Hayrettin Aydın ile Fuat Demir de bu süreçte aktif görevlere getirildi. Hüseyin Üneş ile birlikte istifa eden 6 yöneticinin yerine de yedeklerde bulunan isimler dahil edildi... 

KARIŞIK

B.B. Erzurumspor'a uzun yıllar sağlık sponsorluğu yapan, kulübün sağlık harcamalarından da sponsor olmadığı dönemlerde dahi ücret almarak Mavi Beyazlı kulübün her daim destekçisi olan Özel Buhara Hastanesi'nin Başhekimi Dr. Hulki Aşır, eski Başkan Üneş döneminde de yönetim kurulunda yer alıyor. Ancak Dr. Aşır, Hüseyin Üneş ile yaşanılan fikir ayrılıkları nedeniyle görevinin ilk ayında ayrılmak durumunda kalmıştı.

Başkanlıkta yaşanan değişimin ardından Dr. Hulki Aşır, yeni Başkan Ömer Düzgün'ün isteği üzerine yeniden görevine geri dönmüş oldu.

Özel Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Kömeç, B.B. Erzurumspor'un her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirterek, "Şahsım uzun yıllar Mavi Beyazlı kulüpte yöneticilik yaptım, hastane olarak da sağlık sponsorluğunda bulunduk. Yönetimde olsak da olmasak da hep kulübümüzün yanında olduk. Şimdi hastanemiz adına başhekimimiz Dr. Hulki Aşır yönetim kurulunda görev alacak" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yakup eymen 21 Aralık 2020 09:11

    Erzurumsporumuza Baskanlik yapanlar genelde yaesnaf ya iş adamlari.kendi şirketlerine verdikleri hassasiyeti ERZURUMSPORUMUZA verselerdi şuan kurlu olan REZİL TAKIM olmazdi.cunku harcanan para milletin ERZURUMSPORUMUZUN parasi.kendi sirketlerinin parasi olsaydi emin olun dadaşlarim bu takim boyle kurulmazdi..

  • Ahmet YENİAY 19 Aralık 2020 16:21

    Ömer başkanına ve diğer yöneticilere hayırlı görevler diliyorum