• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 27 Ocak 2020 12:48

Buhara'dan 5 yılda Erzurumspor'a 1 Milyon TL'lik sağlık hizmeti

Buhara'dan 5 yılda Erzurumspor'a 1 Milyon TL'lik sağlık hizmeti
Erzurum'un tek özel sağlık kuruluşu olan Özel Buhara Hastanesi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a son 5 yıl içerisinde 1 Milyon TL'ye varan sağlık desteğinde bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'un tek özel sağlık kuruluşu olan Özel Buhara Hastanesi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a son 5 yıl içerisinde 1 Milyon TL'ye varan sağlık desteğinde bulundu. B.B. Erzurumsporlu futbolcuların yanı sıra, onların eşi ve çocukları ile kulüp çalışanlarının ailelerine de sağlık hizmeti veren Özel Buhara Hastanesi'nin, bu hizmetler için Mavi Beyazlı kulüpten tek kuruş talep etmediği öğrenildi. 

KARIŞIK

Özel Buhara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Kömeç, B.B. Erzurumspor'un şehrin bir markası, değeri olduğunu belirterek, "Kulübümüze destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Buhara Hastanesi olarak açıldığımız günden bu yana kulübümüze maddi ve manevi her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye hazırız" dedi. 

Mavi Beyazlı kulübün sağlık hizmetlerini yıllardır "bedelsiz" olarak yaptıklarını ve bundan da büyük bir "keyif" aldıklarını ifade eden Dr. Kömeç, "Son 5 yılda yaklaşık 1 milyon TL'yi bulan bir sağlık hizmeti verdik. Sadece futbolcularımıza değil, onların eş ve çocukları ile kulüp çalışanlarımıza ve ailelerine de aynı şekilde. Şehrimizi temsil eden kulübümüze verdiğimiz bu hizmet bize keyif veriyor. Sağlık hizmeti vermemizin yanında kulübümüze ciddi anlamda reklam desteğinde de bulunduğumuzu hatırlatmak isterim" diye konuştu.

B.B. Erzurumspor'da 5 yıl öncesinde de 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptığını ifade eden Dr. Kömeç, "Yöneticiliğin ne kadar zor ve sıkıntılı bir görev olduğunu çok iyi bilenlerdenim. O nedenle Erzurumspor'un yönetiminde kim görev yaparsa yapsın Özel Buhara Hastanesi olarak hep onların ve kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.