• ŞEpnolat üst

Bu günlerde geçecek...

  • Büyükşehir-1

Türk Tabipler Birliği Olarak Dünya’nın ve Ülkemiz’in karşı karşıya olduğu bu küresel salgında biz de üyelerimizle birlikte Bizi okutan ve bize tüm bu imkanları sağlayan Türkiye’mize minnet borcumuzu ödemek için uzun zamandır korona virüsünün aşısı üzerinde çalışıyoruz ve ilaçlar geliştirmeye uğraşıyoruz.Sonuca çok yaklaştık bu başarı Ülkemize hayırlı olsun diye açıklama yaptı.

         Şaşırdınız değil mi ? Şaka şaka Türk Tabipler Birliğinin başında Türk yazmasına bakmayın onlar Türkiye’min hayrına iş yapar mı hiç. Ya ne yapar ? Ülkemizi kötülemek için BBC denen operasyon kanalına aynen aşağıdaki açıklamayı yapar ;

TTB Merkez Konseyi Başkanı Sinan Adıyaman, "Büyük bir ilimizde sağlık çalışanları ve hekimler arasında infial yaşanıyor. Hasta olduğunu biliyorlar ama bunlar açıklanmıyor" dedi. Türk Tabipleri Birliği (TTB) koronavirüs salgınıyla ilgili alınması gereken ek önlemlerle ilgili basın açıklamasında bulundu ve koronavirüse yakalanmış hasta  sayısının açıklanan resmi sayıların üzerinde olduğuna yönelik duyumlar aldıklarını ifade etti.

         Ama aynı Türk Tabipleri Birliği (TTB) Afrin operasyonunda  Türkiye’nin beka mücadelesi olarak gördüğü Afrin harekatına karşı yapılan açıklamada terörle mücadeleyi savaş olarak nitelendirmişti. PKK tarafından yapılan hiç bir eylemi terör olarak nitelendirmeyen TTB’nin açıklamasında “Yaşatmaya ant içmiş bir mesleğin mensupları olarak, yaşamı savunmanın, barış iklimine sahip çıkmanın birincil görevimiz olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz” ifadeleri  kullanılmış ve TTB açıklaması “Savaşa hayır, barış hemen şimdi!” ifadeleri ile bitirilmişti.

        Dünyada en iyi tedbirleri alan Ülkelerden biriyiz,Devlet çok seri ve radikal kararlar alıyor ve derhal uygulamaya koyuyor.Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA ve Bilim Kurulundaki Değerli insanlar devamlı olarak toplantı halinde ve Sayın Bakan Sistematik olarak halkı bilgilendiriyor.

       Sağlık çalışanları Doktorundan Hemşiresine,teknisyeninden laborantına insan üstü bir çaba gösteriyor.

       Bize sadece tedbirlere ve kurallara uymak düşüyor.Ama maalesef içimizde mebzul miktarda bulunan halk ve devlet düşmanları ne yapıyor;

       Yalan yanlış haberler ile sosyal medya da algı operasyonlarına girişip insanları kaos ve paniğe sevk etmek için türlü türlü şerefsizlikler yapıyor.

       Bu sıkıntılı güleri fırsat bilip Allah’tan korkmayan,kuldan utanmayan dinini,insanlığını paraya satmış bir güruh ise halkın ihtiyacı olan ürünleri 5-10-20 hatta 50 katı fiyata satarak kar ettiklerini zannediyor,

       Allah rızası için Ümre’ye gidip orada nefsini yenemeyen bir gurup ise Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed S.A.’in. hasır sarılı tek göz evini görüp te ders alıp burada Devletin Yurdunda 14 gün dayanamıyor.Bulaştıracağı virüsün ne denli zarar verip kul hakkına gireceğini bilmiyor,Ahır gibi dediği yurtlarda evlatlarımızın barındığını düşünmeden nankörlükte zirve yapıp bir de utanmadan Gece gündüz zor şartlarda görev yapan Polis memurun yüzüne tükürme ve Ben hastaysam sende hasta ol deme zalimliğini gösteriyor.

       Yurt dışından dönen ve Tüm dünyaları zevk’ü sefa üzerine kurulu olan,beyinleri eğlence,gezmek tozmak üçgenine kodlu magazin sefilleri karantinaya uymamayı marifet sanarak sokaklar da sürtüyor.

        Hayatında cami yüzü görmemiş bi-namaz ,iflah olmaz seküler bir gurup Camiler kapandı o zaman Ezan okumaya da gerek yok biraz kafa dinleyelim diye twit atabiliyor,

        Bu tür zamanlar da siyasetin bir kenara bırakılıp top yekun, birlik beraberlik halinde mücadele verilmesi gerekirken yeni kurdukları partileri ile muhalefet yaptıklarını zannedenler,halkı kazıklayanlar,Devleti zaafa uğratmak için çalışanlar,karantinadan kaçan gevşekler,bu mücadeleyi sekteye uğratmaya çalışan kişiliksizler hepinizi bir yere not ediyoruz ve asla unutmayacağız.

        Dr.Devlet BAHÇELİ bey’in deyimiyle ; Alayınızı bir yere yazdık

Buradan yetkililere ve Hükümete bir çağrım var.Günü birlik kazançlarla geçimin sağlayan küçük işletmelere ve çalışanlarına İşsizlik fonunda biriken paradan yardım ediniz.

Tüm halkımızı Devletimizin açıkladığı tedbirlere sıkı sıkıya uymaya davet ediyorum,bu badireyi en kısa zamanda ve en az hasarla atlatmayı ve güzel günlere ulaşmayı Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.Allah’a emanet olunuz sevgili okurlarım.

Etiketler : hasan yamaç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali Tuna Karaelma 21 Mart 2020 11:29

    Kaleminize sağlık. Süper bi yazı olmuş.

  • Savaş 20 Mart 2020 20:00

    Kaleminize sağlık. Umarım bugünün felaket çığırtkanları yarın unutulmazlar

  • Adem TORTUMLU 20 Mart 2020 16:29

    Güzel özetlemişsin abi Yüreğine saglik