• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 25 Şubat 2022 10:01

Bize her yer Trabzon mu diyorsun Müdür Bey?

Bize her yer Trabzon mu diyorsun Müdür Bey?
200 Yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin tefrişatında Trabzonspor'un renklerinin kullanılması tartışmalara neden oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan 200 Yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin tefrişatında Trabzonspor'un renklerinin kullanılması tartışmalara neden oldu. Kısa bir süre önce Trabzon'dan Erzurum'a atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaşılan tesisin son fotoğraflarında, Trabzonspor'un renklerini oluşturan bordo-mavi sandalyeler dikkat çekti. 

KARIŞIK

Kazım Karabekir Stadyumu'nun yanında yıkılan yüzme havuzunun yerine inşa edilen Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin tefrişatı için kullanılan renkler dikkat çekti. Trabzonlu Gençlik ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk'ün memleketinin takımı olan Trabzonspor'un bordo-mavi renklerinin kullanılması eleştiri konusu oldu. 

Birdal Öztürk'ün sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda Erzurumspor'u temsil eden "mavi beyaz"a rastlanılmazken, bordo-mavi'nin kullanılması, "Müdür bey bize her yer Trabzon mu?" demek istiyor yorumlarına neden yol açtı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise "tesadüf" olarak yorumladıkları olayla ilgili, "Müdür bey ile ilgisi yok. Göreve başlamadan önce tefrişatın siparişini biz verdik. Renklerinde de böyle bir hassasiyet olabileceğini düşünmedik" dediler... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cahit diler 26 Şubat 2022 19:32

    sonuçta kim yaparsa yapsın yanlış yapılmış düzeltilmesi lazım

  • Adil Olalım 25 Şubat 2022 14:50

    Bahsi geçen haberde İl Müdürümüz Birdal Öztürk'ün bir dahli bulunmamaktadır. İl Müdürümüz bu tefrişat yapılırken Erzurum'da henüz göreve başlamamıştı. Bu nedenle için İl Müdürümüze yönelik yaptığınız suçlama doğru değil.

  • Metin tunç 25 Şubat 2022 11:31

    Bizde yedik