• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 27 Mayıs 2024 12:26

BİTİRİN ŞU İŞİ!

BİTİRİN ŞU İŞİ!
Erzurum Şehir Hastanesi’nin hemen karşısında yaptırılan üstgeçit, hastaneye bağlantı olmayınca işlevini büsbütün kaybetti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Şehir Hastanesi’nin hemen karşısında yaptırılan üstgeçit, hastaneye bağlantısı olmayınca işlevini büsbütün kaybetti. Hastaların ve yakınlarının kampüs içerisine girebilmesi için neredeyse bir kilometrelik yolu kat etmeleri gereken bölgede, hastane kampüsüne daha kolay giriş-çıkış yapılabilmesi için en kısa sürede bir merdiven site inşa edilmesi gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüleceği öğrenilen söz konusu çalışma ise, henüz başlamış değil. 

KARIŞIK

 

 

HASTALAR MAĞDUR 
Vatandaşlar, çok büyük masraflar gerektirmeyen bir merdiven setinin bu bölgede rahatlıkla inşa edilebileceğini belirterek, “Üstgeçitin bittiği yerden hastaneye bağlantı olmadığı için üstgeçidi kullanmanın bile hiçbir anlamı kalmıyor. Mecburen kavşaklardan ve yaya geçidi olmayan yerlerden karşıya geçiyoruz. Üstgeçidi kullanacak olsak, hastane girişine ulaşabilmek için de ayrıca bir kilometre yolu kat etmek zorundayız” dediler. 

 

 

TEK EKSİK MERDİVEN!
Hastaneyi çevreleyen yüksek duvarlarlarla üstgeçidin birleşme noktasından kampüs içerisine girişi sağlayacak tek eksikliğin merdiven olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Burada çok büyük bir harcamaya ya da çalışma yapmaya gerek yok. Üstgeçidin bulunduğu noktadaki duvar üzerine yine duvara paralel olacak biçimde tıpkı üstgeçidin merdivenleri gibi çelik malzemeden merdivenler yerleştirilebilir. Bu merdivenlerle üstgeçitten inen herkes, iki dakikada hastane  kampüsüne inebilir” diye konuştular. 

 

 

ÇALIŞMA YAPILACAKTI… 
Bahse konu yerde merdiven inşası için aylar önce bazı adımların atıldığını, hatta yer işaretlemesi bile yapıldığını anımsatan vatandaşlar, “Burada Büyükşehir Belediyesi’nin merdiven yapacağı söylendi, ancak şu ana kadar bir gelişme yok. Duvarlar işaretlenmiş biçimde bekliyor. Yani üç-beş gün içerisinde yapılabilecek bir çalışma için kim neyi bekliyor, anlamış değiliz. Eğer bu çalışmayı Büyükşehir Belediyesi yapacaksa, bir an önce sonuçlandırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.