• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Eylül 2022 18:54

BİRİ ORAL'I UYARSIN

BİRİ ORAL'I UYARSIN
Bin 400 kişinin oy kullanacağı seçim için araçlarını giydirdi, seçim irtibat ofisi açılışı yaptı. ETB Başkan adayı Oral'ın bu tavırları, "sanki siyasi parti "yorumlarının yapılmasına neden oldu.

LEVENT AKPINAR'IN ÖZEL HABERİ Kasım ayında yapılacak seçimlerde yeniden başkanlık için aday olan ve hırslı tavırları, kullandığı dil ile rijit bir duruş sergileyerek, esnaf arasında kutuplaşmaya neden olan Hakan Oral, yine yaptı yapacağını. 

KARIŞIK

 

Daha önce araçları giydirerek şehir içinde dolaştıran ETB Başkan Adayı Hakan Oral şimdide Seçim irtibat ofisi'ne açılış yaptı. Günler Öncesinden herkesi seçim irtibat ofisimizin açılışına davet ediyoruz şeklinde paylaşımlarda bulunan Hakan Oral'ın bu hareketi bir çok kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Esnaf, " Bu işi bukadar büyütmeye, abartmaya ne gerek var. Sanki Siyasi parti. Alt tarafı bin 400 kişinin oy kullanacağı bir seçim için, bu kadar gösterişe, bu kadar şaşaya ne gerek var. Birileri Oral'ı uyarsın. Erzurumlu egosu şişkin insanları değil, mütevazı insanları sever." diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.