• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 18 Ekim 2018 13:17

Bir Lütfü Yücelik klasiği... Kendi sesine kulak tıkadı!

Bir Lütfü Yücelik klasiği... Kendi sesine kulak tıkadı!

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), hükümetin Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek vermek amacıyla başlattığı indirim kampanyalarına Oda üyesi işyerlerinin de katılması yönünde 15 Ekim günü yazılı bir açıklama yaparak çağrı bulundu. Basın açıklamasında ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, hükümet tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nda toplumun bütün kesimlerinin desteklemesi ve sorumluluk alması gerektiğini belirterek, “Bu mücadeleye üyelerimizle birlikte tam destek veriyoruz" dedi. Ancak aradan geçen 3 günde Lütfü Yücelik'in yönetim kurulu başkanı olduğu Aşkale Çimento kampanyaya iştirak edip, en az yüzde 10 indirim yapmadı. 

KARIŞIK

Döviz fiyatlarında artışla birlikte fiyatlarında yüzde 21'i bulan zamlar yapan Aşkale Çimento' nun Lütfü Yücelik'in üyelerine yaptığı "indirim çağrısı"na rağmen fiyatlarında indirim yapmaması tepkilere neden oldu. İş dünyası ETSO Başkanı Lütfü Yücelik'in üyelerine çağrı yapmadan önce kendisinin indirim yapıp, sonrasında üyelere seslenmesi gerektiğini belirterek, "Bunu yapmadığı gibi sonrasında da indirim yapmıyor. Her ortamda ben 'söylem adamı değilim eylem adamıyım' diyor ama son dönemlerde herşeyi sözde kalmaya başladı" dediler. 

İşte ETSO Başkanı Lütfü Yücelik'in Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek verdiğine dair yaptığı yazılı açıklamanın haberi...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.