• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 31 Ekim 2020 12:46 Haber Girişi : 31 Ekim 2020 12:47

Bingöl'den Yılmaz'a vefa...

Bingöl'den Yılmaz'a vefa...
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı ve Başbakanlık yapmış olan Mesut Yılmaz'ın cenazesine katılmak üzere İstanbul'a gitti. Bingöl yayınladığı mesajında duygulandırdı.

ERKHABER / ERZURUM - Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren, eski başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı. Mesut Yılmaz'a, Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl'den vefa. Yılmaz'ın cenaze törenine katılmak için İstanbul'a giden Başkan Bingöl, yayınladığı mesajla herkesi duygulandırdı.

KARIŞIK

 

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajda il Başkanı Bingöl şunları söyledi; 

 

" İl Başkanlığını ve merkez karar üyeliğini yapmaktan,birlikte çalışmaktan onur duyduğum kendisinden çok şey . öğrendiğim,Ülkemizin yetiştirdiği bir devlet adamını 'Büyük bir demokratı kaybettik,acımız büyük .Aile camiasına baş sağlığı diliyorum ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınında bulunan birisi olarak tanıdığım Sn Mesut yılmaz gördüğü saygıyı hak eden ender insan demokrasinin savunucusu parti içi çalıştaylar da Başkanla kendisinin aynı şartlarda söz hakkı olan demokrat bir Genel Başkan olarak tanıdım Sn Mesut Yılmaz, Beyefendiyi .Her canlı ölümü tadacaktır vakit saat geldimi hak tecelli edecektir gün geldi vakit doldu Rahmeti Rahmana kavuştu içim acıdı iki ay önce çok sevdiğim Ağabeyimi kaybettim aynı acıyı hissettim Devlet umuru görmüş gerçek bir Devlet adamıydı 2000 yıllarında Erzurum il Başkanlığı görevim süresi içerisinde ekonomik sıkıntılara rağmen Narman şehitler barajının programa alınması başköy barajının ihalesi palandöken barajinin son aşamasına gelinmesi sayamiyacağımiz rutin işler tedaş ve DSI programındaki islerin hız kazanması şehir şebekesinin yer altına alınması tüm taleplerimizin yerine getirilmesi için Enerji Bakanımız Sn Zeki Çakan beyefendiye Erzurum için talimatlar vermesi tüm isteklerimizi yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlara taleplerimizi takip ederek gerçekleştirdiğini hemşehrilerimle paylaşarak Cenabi Allah tan mağfiret diliyorum Mekanın Cennet olsun Sn Başbakanım Sn Genel Başkanım Yaşadığım sürece Sizi dualarımdan eksik etmiyecem ölene kadar sizi yad edecem Allah yar ve yardımcınız olsun"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.