• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2022 03:01

Bilazer: "Maçı kaybettik ama hedefimize ulaşabileceğimiz 8 maç var"

Bilazer:
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, "Oyun açısından sıkıntımız yoktu ama skor sıkıntımız vardı. Nihayetinde futbol sonuçlarıyla öne çıkan oyun. Kaybettiğimiz maç var ama hedefimize ulaşabileceğimiz 8 tane daha maç var''dedi.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Samsunspor maçının ardından "Oyun açısından sıkıntımız yoktu ama skor sıkıntımız vardı. Nihayetinde futbol sonuçlarıyla öne çıkan oyun. Kaybettiğimiz maç var ama hedefimize ulaşabileceğimiz 8 tane daha maç var" dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Samsunspor’a karşı sahadan 2-1 mağlup ayrılan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bilazer, istedikleri oyunu oynadıklarını fakat skor anlamında yeteri kadar iyi olmadıklarını ifade ederek, "Maçı kazandığımız takdirde başka bir yöne gidecektik. İstediğimiz şekilde maça başladık. Pozisyonlarımız oldu ama golü bulamadık. Skor avantajını kaybettik. Oyun anlamında istediğimiz pas sistemini kurduk. Oyun açısından sıkıntımız yoktu ama skor sıkıntımız vardı. Nihayetinde futbol sonuçlarıyla öne çıkan oyun. Kaybettiğimiz maç var ama hedefimize ulaşabileceğimiz 8 maç var. Maçları kazanıp Süper Lig’e dönmemiz lazım. İyi taraflarımız var ama neyi daha iyi yapabiliriz sorgusu yapmalıyız. Taraftarlarımızla sezon sonu bütünleşmemiz kolay durmuyor ama taraftarlarımızla her şeye rağmen bütünleşeceğimize inancım tamdır” şeklinde konuştu.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 20 Mart 2022 22:04

    Söylediklerine kendiside iyanmiyor, Playofada kalamayız.. Bu yazı burda kalsın.

  • İbrahim Gözütok 20 Mart 2022 10:13

    Sevgili hocam maçın son 10 dakikasını oynayan kadro ve oyunla devam et kaybetsende gam değil, Büzim Futbol ruhumuzu geri getirir taraftarla bütünleştirir.