• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Mart 2022 02:48

Samsun 'Kar'lı çıktı...

Samsun 'Kar'lı çıktı...
B.B Erzurumspor sahasında konuk ettiği Samsunspor'dan puan alamadı.

ERKHABER / ERZURUM - TFF 1.Ligin, 28. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Samsunspor'dan puan çıkaramayan Mavi Beyazlı ekip 44 puanda kalarak zirve yarışından iyice uzaklaştı.

KARIŞIK

 

 

 

Maca iyi başlayan B.B Erzurumspor karşılaşmanın 19. dakikasında Samsunspor'un kontra atağında Yasin Öztekin'in ortasına Düzgün bir kafa vuruşu yapan Erzurumsporun eski futbcularından Osman Çelik'in golüyle karşılaşmada 1-0 geriye düştü. 

 

Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen B.B Erzurumspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk Yarının son dakikasında Samsunspor, Mustafa Akbaş'ın Ceza sahası içerisinde topa elle müdahalesi sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Hasan Kılıç takımın ikinci gölünü attı. İlk yarı bu skorla tamamlandı 

 

İkinci yarıda daha istekli bir oyun sergilen Mavi beyazlılar aradığı golü, 82. dakikada Süleyman Koç'la buldu. Yoğun kar altında oynan karşılaşmayı maçın hakemi Burak Pakkan 7 dakika uzattı. Karşılaşmada başka gol olmayınca, maç bu skorla sonuçlandı. Samsunspor puanını 42'e yükseltirken, Erzurumspor 44 puanda kaldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.